We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

Lad os besøge Batman i Gotham City!

22. 02. 2022

Hvem kender ikke Batman, beskytteren af Gotham City. Tegneserier, film, spil og endda LEGO, det er de steder, du kan møde vores flagermusehelt. Og vidste du, at Batman er den tredje rigeste superhelt? Førstepladsen går til Black Panther og den anden til Iron Man. Og hvis du kan lide denne helts livsstil, så fortvivl ikke! At leve som Batman koster kun 682 450 750 dollars.

Batmans første optræden var i 1939, og han blev straks en elsket del af DC tegneserier. I 1940 sluttede Robin sig til Batman som hans trofaste sidekick. Og siden da fylder tegneserier med vores helt butikker over hele verden. Den første Batman-film udkom i 1966, og den første skuespiller, der portrætterede ham, var Adam West. Første film, og han har allerede en masse problemer! Han bliver konfronteret med fire af hans legendariske skurke – Catwoman, Penguin, Joker og Riddler. Cesar Romero, der spillede Joker, nægtede at barbere sit overskæg for rollen. Makeupartisterne forsøgte at dække det bedst muligt, men du kan stadig tydeligt se det. Nå ja, det passer lidt med hele den kaotiske Joker-personlighed.

I dagens sociale mediers tidsalder kan fans sige fra, hvis de ikke kan lide noget. Den mulighed var ikke rigtig tilgængelig i 1988. Hvad fandt tegneseriernes forfattere så på? I en firedelt serie af tegneserier Death in the Family gav de læserne mulighed for at bestemme, hvordan historien ville fortsætte. Og det var ikke en hvilken som helst beslutning, fans kunne have besluttet sig for Robins liv. Over 10.000 mennesker ringede til telefonnummeret, hvor beslutningen fandt sted, og kun 72 stemmer afgjorde i slutningen af Robins liv. DC fik lidt tilbageslag for at dræbe en af hovedpersonerne. Historien er dog stadig populær i fanbasen, og i 2020 udkom en kort interaktiv film Batman: Death in the Family. For dig som seer er der 7 forskellige slutninger.

Gennem er Batman blevet spillet af mange forskellige skuespillere. Kendt for rollen er Micheal Keaton, Ben Affleck, George Clooney eller Christian Bale. Og i år får de selskab af Robert Pattinson, kendt fra Twilight, Harry Potter and the Goblet of Fire eller Tenet. Pattinson har i årevis forberedt sig på sin debut i DC, udgivelsesdatoen blev forsinket flere gange på grund af pandemien. Og hvad gør han for at forberede sig til rollen? Først og fremmest fokuserer han på fysisk træning, for hans superhelteform begyndte han at lave jiu jitsu. Og så for virkelig at legemliggøre karakteren, læste han mange af tegneserierne, klassiske og moderne. Som Batmans fjender blev Colin Farrell og Paul Dano castet, og Zoë Kravitz vil optræde som Catwoman.

Alligevel kan ingen af disse skuespillere sige, at de spillede Batman flest gange. Denne titel tilhører Kevin Conroy, som har givet personlighed til karakteren over tredive gange i animerede film, serier og videospil. Også kun én skuespiller kan sige, at han spillede både Batman og Superman. Det er Ben Affleck, der portrætterede begge disse karakterer. Han kunne spille en dobbeltrolle i Batman vs Superman. Batman gennemgår transformation i 1996, da der var et samarbejde mellem DC og MARVEL. I denne tegneserie bliver Batman og Wolverine ét. Denne nye karakter hedder Dark Claw eller Logan Wayne i hans ikke-heltenavn.

The Batman kommer i biografen den 3. marts 2022. Vi glæder os rigtig meget. Hvad med dig?

 

Vores Batman samling

Kamca

Avid reader and Harry Potter fan who loves to travel and eat.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top