We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KRUS prisnedslag -15% ×

Movie Review: Spider-Man: Homecoming

07. 08. 2017

Spider-Man, Spider-Man. Han gør præcis hvad en edderkop kan!
Det er så godt at se vores venlige naboens-dreng-superhelt tilbage på det store lærred. Vi fra Europosters er netop vendt tilbage fra biografen, og vi kan roligt sige, at vi for det meste er tilfredse med filmen. Vi tænkte, at det ville være rart at dele vores meninger med fansene, så vi har puttet endnu en filmanmeldelse ind. Pas på! Den indeholder nogle mindre afsløringer. Vi vil jo ikke ødelægge filmen for dig.

Der er en ny edderkop i byen

Marvel starter virkelig godt med Spider-Mans tema sang. Det var en god velkommen tilbage hilsen til figuren, da de ellers solgte rettighederne til Sony for et stykke tid siden.
Vi satte pris på den ny mand i Edderkoppekostymet. Tom Holland er en god Peter Parker med sin uskyld og sine high school problemer. Filmen er fortolket som en komedie, og det synes jeg minder om den nuværende tegneserie. Peter, en knægt, der forsøger at stoppe store og skræmmende skurke, mens han samtidig forsøger at passe skolen.

Den gode

Tante May har gemmengået en interessant udvikling fra en forsvarsløs gammel dame til en attraktiv skrap tante. Jeg kunne godt lide at hun spillede en større rolle i Peters personlige liv; Men tantevittighederne kom lidt for hyppigt og de blev derfor forudsigelige virkelig hurtigt. Min favorithelt i filmen var Ned. Han var sjov, og hans bidrag til kampen mod kriminalitet var fantastisk og realistisk, så han toppede i en god birolle. Ingen superkræfter – det er intet problem.

Den onde

Lad os tale om figurerne. Jeg var virkelig glad for at se et par af de slemme fyre fra tegneserierne dukke op. Selvfølgelig taler jeg om Gribben, Shocker og en tredje slemrian, der vises som en lille cameo (ingen afsløring … ingen bekymringer). Gribben havde et smukt designet kostume, og det var virkelig sejt at se Shockers teknologi i anvendelse. Et lille problem er ikke at ha taget Gribbens cooleste superkraft (ungdomsdrænet) med i filmen, og at Shockers våben er enhånds. Men det er detalier – de var seje.

Og den edderkopsomme

Filmens filosofi, set fra mit synspunkt, er at beskrive de smarte millennials genvordigheder. Peter er et geni af en teenager, der ønsker at spille med i superheltesuperligaen. (The Avengers) Han vælger en faderfigur som Tony Stark og er villig til at opgive gymnasiet for at opnå sin drøm. Teenagere har i dag et lignende problem. De ser succesfulde virksomhedsejere, der droppede ud af skole eller uddannelse for at gøre deres forretning til en succes. De håber at sikre et godt job i fremtiden, de forsøger at finde mentorer til at guide sig og de ignorerer de gymnasiedramaer, der var en stor ting i fortiden – men ikke betyder så meget i dag. Jeg tror, at det er filmens tema.
I sidste ende var det en stor film. Vi fik også Captain America og Iron Man at se. Der var tre uventede drejninger i plottet, der var virkelig seje, og tilsidst… jeg vil ikke ødelægge overraskelsen, men bliv der  bare indtil rulleteksterne slutter. Tålmodigheden bliver belønnet ha-ha.

Vi håber, at du kunne lide vores filmanmeldelse. Og hvis du kan lide Spider-Man, så sving dine spind henimod vores Spider-Manvarer.

More Spider-Man merchandise

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top