We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Opdag de bedste tilbud denne uge: MUSIK prisnedslag -15 % ×

Sådan gør du: 8 Tips til at dekorere dit hjem

26. 06. 2018
  1. Forbliv Minimalistisk

Less-is-more er ikke kun utroligt populært i øjeblikket, men det er også billigere for din tegnebog; da flere andre dekorative stilarter kræver flere udgifter til dekorationer og tilbehør. Minimalistiske interiør designs er baseret på neutrale farver og fjernelsen af rod i rummet. Vedtag en kvalitet over kvantitet tankegang og hold det enkelt; invester i opbevaringsplads, der efterkommer den minimalistiske tankegang ved at skjule og forhindre det potentielle ‘kaos’, der kan forekomme på enhver overflade og spar plads. For et ekstra touch kan du vælge at inkludere enkle, men stilfulde sort / hvide fotografier eller kunst print, som ikke overtager hele rummet.

  1. Spejle

Spejle har en magisk effekt til at oplyse et rum ved at fange og reflekterer glimt af lys. Vær dog forsigtig og undgå at begå den normale fejl ved at placere et spejl lige over for et vindue for at fange dagslyset, da dette vil få lyset til at reflekterer lige ud ad vinduet igen. Udover at fange lyset, kan spejle også udvide dit rum. Der er ingen regler for, hvordan du kan dekorere dit rum med spejle; så, lad kreativiteten styre dig.

  1. Fremvis din favorit kunst

Tilføj et personligt præg med dine favorit kunstværker. Den essentielle regel er at i centeret af ethvert foto, plakat, lærred og lignende; det skal være hængt i øjeniveau. Derudover skal væggens størrelse også tages i betragtning. Har du en stor tom væg? – brug stykker i overstørrelse eller grupér en kollektion af mindre stykker sammen for at skabe et galleri-agtigt look.

Klik her for flere tips og tricks til hvordan du kan dekorere din væg med kunstværker.

  1. Tæpper

Tæpper hjælper til med at skabe et komfortabelt rum, separate hjørner og definere områder i rummet. På denne måde kan et rum opnå flere forskellige personligheder i form af forskellige zoner; såsom spise eller sidde områder. Et tæppe kan være basis for dit farvevalg eller endda tilføje et slag af farve til en stue. Omend tæpper ikke behøves at være begrænset som gulv oppyntning, krydr tingene op og hæng det på din væg for at skabe en endnu varmere atmosfære.  

  1. Gardiner

Undervurdér aldrig et godt gardins kraft. Dramatiser rummet med et stort luksuriøst gardin i mørke farver. Dette vil også hjælper med at give et hyggeligere touch til dit interiør. Gardiner kan også manipulerer sindet til at tro at loftet er højere end det ellers er tilfældet. Hæng gardiner langt over vinduet og tilføj vertikale striber for at forstærke effekten; således, kan du minimalisere klaustrofobiske følelser.

  1. Væg Klistermærker

Væg klistermærker er en måde du kan personaliserer dit interiør design; specielt kan det være en god hjælp for at dekorere børne og teenage værelse. Forskellige former, størrelser, motiver, mottos og farver kan tilføre en stor varietet der tilføjer værelset en unik sensation. Dette dekorations valg kan også være i form af et statement, ved hjælp af mottos som f.eks. Eat, Pray, Love i distinktive skrifttyper; de kan i bund og grund visualiserer ens personlighed.

  1. Accent væg

Mal en væg i en modig – erklæring farve. Maling er dekoratørens hemmelighed og mest uundværlige våben når det kommer til at renoverer eller vitaliserer et rum. Det kan dog godt være for dyrt at male et helt rum og der er måske hverken tid eller plads til at gøre dette. Derfor kan en accent væg være det mest effektive metode. I stedet for at bruge maling, kan du måske bruge vægtapet i en bestemt farve, mønster eller foto for at tilføje den ønskede virkning.

  1. Macramé Væg Tapet

Macramé er kunsten af bundne mønstre, der skaber et vævet stykke dekoration, noget der var ekstremt populært i 70’erne. Ved at tilføje dette interessante element til dit rum skaber du et unikt og skønt måde at give din stue en bohemisk stemning og en varmere atmosfære. Du kan købe dette igennem diverse online platforme eller du kan endda selv producere et. Denne kreation af macramé kunst skulle være ekstraordinært afslappende og terapeutisk.

MERE VÆG KUNST

FLERE TIPS OG TRICKS

SOURCE CurtainsSOURCE Macramé / SOURCE Mirrors / SOURCE Wallstickers /SOURCE RugDecorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Dette websted bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies. Mere info Jeg er enig ×
Top