We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: TEGNESERIE prisnedslag 20 % Køb nu ×

Sådan gør du: Dekorere dit hjem med den bøhmiske stil

21. 03. 2017

Når det kommer til den bøhmiske stil, er mindre ikke mere. Det handler alt sammen om detaljerne med ruffer, mønstre, prints, farver og dekorationer. Vi har nogle perfekte tips hvad end du har en mere prangende stil, eller om du har lyst til at tilføje en smule af den bøhmiske stil ind i dit hjem.

Style your home with bohemian inspired wall art!

Mønstre, Prints og Farver

Abstrakte kunststykker eller gentagende geometriske farver, er en moderne måde at skabe en bøhmisk følelse. Du vælger om dit rum skal være minimalistisk, eller mere prangende.

SHOP EFTER VORES BØHMISKE STILKOLLEKTION!

Kort

Den bøhmiske elsker at rejse af hele hjertet. At tilføje en collage af forskellige fotos, plakater og kort, er en nem måde at fremskabe den bøhmiske frie ånd. At vælge det rigtige kort er op til dig!

REJS VÆK MED VORES KORT!

Vægkunst af træ

Den bøhmiske stil er mystisk og rustik på en måde. Vægkunst af træ er en perfekt måde at tilføje denne rå følelse i dine dekorationer. Tilføj den til vægcollagen, eller hæng nogle få træstykker op, og tilføj detaljerne ind med dine møbler.

SHOP EFTER VORES VÆGKUNST AF TRÆ!

Flower Garden Fine Art Print by Gustav Klimt; Priced 24,99 € 68 x 68cm

En med naturen

Bøhmen = natur. Naturlige elementer såsom træ og sten og lange sommernætter. Tilføj fotos eller design som genskaber magien vi kan se dybt inde i skoven. Fjer og blomster er et must!

FIND DIN YNDLINGS VÆGKUNST AF NATUR!Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2019 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top