We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

Sådan gør du: Ophæng eller indram dit billede

16. 10. 2022

Der er mange måder, at hænge dine plakater eller billeder op på din væg. At finde ud af hvad der fungerer for dig, er det eneste du behøver for at komme i gang. Her er nogle af vores tips og tricks på hvordan du hænger din plakat eller billede op på væggen. Vi håber du finder noget der passer!

1) Dobbeltklæbende strips

For jer der har et stramt budget, er disse dobbeltklæbende strips det perfekte valg. Bare sæt disse robuste strips fast på din yndlings plakat og hæng den op på din væg, dør, skab eller hvorend du ønsker. Bare rolig, de vil ikke efterlade mærker eller anden form for misfarvninger. Ingen hammer eller søm er nødvendigt. Disse stærke strips kan holde op til 1 kilos vægt. Bare husk at give plakaten et hårdt skub med dine fingre, for at sikre plakaten sidder fast.

KØB PÅLIDELIGE STRIPS!

2) Plastik vægskinner 

Dette er et andet prisvenligt alternativ, som også fremhæver din plakat med elegance. Vores plastik vægskinner er vedhæftet på toppen og bunden, hvilket gør din plakat helt flad. Efter det, skal du bare hænge den op på din væg med en krog! Vi tilbyder plastik vægskinner i forskellige farver og størrelser. Vælg den der passer bedst til dit rum.

FIND DEN PERFEKTE PLASTIK VÆGSKINNER!

3) Plexiglas rammer

Jo flere valg du har til at hænge din plakat op, jo bedre! Disse rammer giver et endnu mere elegant udseende end de forrige to metoder. Hvis du allerede har valgt en plakat på vores hjemmeside, tjek dens størrelse: Klassiske størrelser er 61×91,5 cm, mini plakater er 40×50 cm, og vi har endda nogle til kunstprints og dørplakater! Vælg din favorit farve: Sort, hvid, sølv, bøg, eg, eller valnød. Så snart rammen ankommer, skal du bare putte plakaten ind i rammen, og hænge den op. Så nemt er det!

SHOP EFTER VORES PLEXIGLAS RAMMER!

4) Personlige rammer

Dette er vores mest eksklusive rammer i højeste kvalitet. Vi har over 50 lavet ud af enten plastik eller træ. Først laminerer vi og vedhæfter din plakat til en robust bagende, og derefter tilføjer vi en personlig ramme. Du behøver ikke bekymre dig om nogle bobler! Vores laminering ser perfekt ud på klassiske plakater eller fotos.

En fordel af vores laminering er, at det ikke går i stykker ligesom glasoverflader gør. Den matte overflade forhindrer også mod det irriterende skarpe lys. Disse personlige rammer har en savtakket bagende, som gør det nemmere at hænge dem op. Vores rammer ankommer til din dør pakket ind i bobleplast, for at give en sikker rejse til dig.
 

Kedelige bare vægge kan hurtigt ændre sig, ved at hænge en smuk plakat eller kunstprint op! Du kan altid købe forskellige billeder, så du har muligheden for at skifte dem ud. Du vil få så smukt et hjem, at du ikke har lyst til at forlade det.

Vis os dit stilfyldte hjem og hvordan vores ting har gjort dig glad, ved at bruge hashtagget #europostersFacebook og Instagram!

 

 

Køb en rammeEuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top