We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: STRANGER THINGS Køb nu ×

Sådan gør du: Skandinavisk stil

09. 02. 2017

Skandinavisk stil fylder mange sider på de fleste indretningsmagasiner. Den simple stil stammer fra de nordiske lande og er fra 1950’erne. Det er karakteriseret af hvide vægge, detaljerede møbler af træ og et minimalistisk design. Her er nogle dekorerende tips, til hvordan man kan bringe den skandinaviske stil ind i sit hjem.

30874

Glem ikke den hvide farve

Hvide vægge, hvide møbler, hvide fåreskind… Den hvide farve er den mest fremtrædende, når det gælder den skandinaviske stil. Det er ret nemt at dekorere resten af dekorationerne i et rum, når du ikke behøver at bekymre dig om en farverig væg.

Hold dekorationerne på et minimum. Mindre er mere

Overskriften taler for sig selv!

Opsæt et farverigt abstrakt maleri for at fremkalde en udtalelse i rummet

Et abstrakt maleri vil være alt der nødvendigt for den rene og minimalistiske stil. Der ingen grund til en prangende regnbue af neonfarver. Nogle få simple slag vil være fint. Joan Miró har smukt kunst inspireret af surrealismen og dada bevægelserne som er perfekte for et visuelt centralt punkt. Du kan også prøve at lege med geometriske former, for et mere moderne udseende.

Tilføj træ i enhver form (billeder, møbler, dekorationer)

Enhver form for trædekorationer vil skabe en harmonisk balance til de hvide farver. Blød falmet grå træ, mørkebrun, kirsebærtræ, eg… Det vigtige er, at holde det naturligt (normalt er træet ufarvet og “rå”). Et vægmaleri af træ vil tilføje de samme visuelle effekter.

Qeaql Studio Design Resource

Tilføj sorte og hvide billeder, for at frembringe et rent og klassisk udseende

Sort og hvide billeder ser fantastiske ud når man går efter den skandinaviske stil, fordi de fremkalder et diskret visuelt element, mens de passer godt ind med de andre dekorationer. Indramning af disse billeder med en sort ramme, vil være prikken over i’et. Du kan nemt indramme enhver af vores billeder og malerier med vores brugerdefinerede indramning!

Tilføj noget naturinspireret kunst

Ved du ikke hvad du ellers skal tilføje til dit skandinavisk inspirerede rum? Hvorfor ikke tilføje en skov af træer, eller et vildt dyr såsom en ulv? Du kan endda tilføje geometriskinspirerede dyreillustrationer.

MERE INSPIRATION OM VORES SKANDINAVISKE STIL…

 Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2019 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top