We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Opdag de bedste tilbud denne uge: MUSIK prisnedslag -15 % ×

Sådan vælger du den rigtige julegave til din kvinde: Anden del

17. 12. 2017

I den forrige artikel hjalp vi dig med at finde den perfekte julegave til fredelige og søde kvinder. Vi skal dog ikke glemme de mere aktive typer. Dem du sjældent vil finde på sofaen – de elsker at bruge fritiden sammen med deres venner, på tur eller i hjemmet, i fuld gang med  madlavning og bagning.

Den rejsende

Til kvinden, der elsker at udforske nye steder, skal du give noget, hun kan tage med sig. Hvis hun ofte vandrer rundt i verden alene, vil en turistrygsæk, en filter-vandflaske eller brugbart stykke værktøj blive meget værdsat. Dem, der foretrækker en sikker rejse med rejsebureau vil sætte pris på en ny og holdbar kuffert, et kamera eller et rejsekosmetiksæt, der ikke tager meget plads op i bagagen. En perfekt gave til en rejsende er et gammeldags verdenskort, som hun kan hænge på en væg, og bruge til at planlægge sin næste rejse.

Gourmeten

Du vil helt sikkert glæde gode madelskere eller entusiastiske brød- og kagebagere med noget madrelateret. Det kunne være moderne kogebøger, køkkenrobotter, nyt service eller serveringsredskaber. En original gave kunne også være et madlavningskursus – så de kan opdage ny sider af deres passion for mad! Eller også kan du give hende en dejlig plakat eller et billede med madrelaterede motiver, som ville være en god tilføjelse til hendes køkken-kongerige! Er du ikke sikker på, hvad du skal vælge? Gå efter et gavekort og lad hende bestemme selv i stedet.

Den vilde pige

Enhver pige kan lide en plakat eller et billede der beskriver hendes personlighed godt! Det kan være et kendt motto eller en favorit person, sådan julegave vil altid hænge et særligt sted i hendes lejlighed. Party-Girls vil elske en elegant kuverttaske eller dekorativ kosmetik.

Vi håber, at vi har gjort beslutningerne omkring julegavevalg lidt nemmere med nogle af vores råd. Vi ønsker dig held og lykke med at finde den perfekte gave, der vil få ansigtet på din elskede kvinde til at stråle.

Aneta

I love to share simple, doable ideas to decorate, organize and love the home you have. What´s the best - no big budget need! I also love travelling, tasty food, my cat and of course my job!Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Dette websted bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies. Mere info Jeg er enig ×
Top