We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Opdag de bedste tilbud denne uge: MUSIK prisnedslag -15 % ×

Teil 1: Tips til, hvordan du gør din stue hyggelig

20. 04. 2021

Tips til dekorering af stuen

At indrette dit hjem hyggeligt er ikke en videnskab! Vi har udviklet en “deco-serie”, hvor du finder alle tips og tricks til, hvordan du kan indrette hvert værelse i dit hjem. I den første del får du en dosis inspiration til at dekorere din stue.

 

Kan du holde en hel weekend i din stue? Stuen er det rum, hvor vi som familie slapper af, når vi ikke ønsker at gå udenfor, eller hvor vi inviterer gæster ind. Årsager nok til at gøre stuen virkelig hyggelig, så vi nyder at være der. Du behøver ikke købe en ny sofa med det samme, nye farver og billeder kan allerede gøre en stor forskel! Tag et kig på vores samling, hvor du finder vidunderlige billeder og fototapeter til din oase af velvære!

 

  1. Sørg for, at møblerne er placeret korrekt. I henhold til reglerne for Feng Shui skal de stå i en cirkel og i retning af det åbne rum. Vigtigst af alt skal du aldrig sidde med ryggen til døren!
  2. Meget lys skal skinne ind i rummet. Hvis vinduerne vender mod nord, skal du undgå mørkt design. Hvis stuen stadig er for mørk, skal du arbejde med flere lyskilder for at gøre den mere hyggelig. Husk at der også skal være en lampe bag tv’et for at skåne dine øjne!
  3. Hvordan forstørrer du din stue visuelt? Vælg lyse nuancer! Et 3D-fototapet er også velegnet.
  4. En stue er traditionelt, hvor vi bruger det meste af vores tid, og også hvor de fleste ting sker! Vær derfor opmærksom på balance – hvert hjørne skal have sit formål. Ligesom enhver væg! Bliv inspireret af vores samlinger:


Eklektisk stue

Hvad betyder “eklekticisme” egentlig? Ordet “eklektisk” er for nylig blevet brugt i forbindelse med design og mode. Det beskriver den nye kombination af moderne og gamle elementer. Oplev vores nye kollektion, hvor moderne design kombineres elegant med traditionel kunst.

 


Rustik stue 

Elsker du naturen og rejser? I så fald er denne samling noget for dig! Ikke alene vil disse plakater få din stue til at se hyggelig ud, men som en bonus vil din stue også se friskere ud end nogensinde før!

 


Moderne stue

Hvis du er en elsker af moderne stil, vil denne samling helt sikkert give dig en god dosis inspiration – den er fuld af eksempler på aktuelle trends. Derudover kan denne kollektion kombineres perfekt med den skandinaviske minimalismekollektion.

 

 

Stue med Hollywood glamour

Ikke bange for mere ekstravagante stykker, og sort og guld er dine yndlingsfarver? I dette tilfælde er glamour bogstaveligt talt et hit!

 

 

Sidst men ikke mindst, glem ikke tilbehør til hjemmet. I samlingen finder du gardiner, puder og meget andet tilbehør, der passer perfekt til vores plakater og billeder.

 

Vi håber, at vi nu har overbevist dig om, at det ikke er svært at gøre din stue mere hyggelig. Du vælger den stil, der er bedst for dig, og så kan du begynde at indrette!

 

Til stuenDecorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Dette websted bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies. Mere info Jeg er enig ×
Top