We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FANTASY & SCI-FI rabat -40 %

Teil 1: Tips til, hvordan du gør din stue hyggelig

20. 04. 2021

Tips til dekorering af stuen

At indrette dit hjem hyggeligt er ikke en videnskab! Vi har udviklet en “deco-serie”, hvor du finder alle tips og tricks til, hvordan du kan indrette hvert værelse i dit hjem. I den første del får du en dosis inspiration til at dekorere din stue.

 

Kan du holde en hel weekend i din stue? Stuen er det rum, hvor vi som familie slapper af, når vi ikke ønsker at gå udenfor, eller hvor vi inviterer gæster ind. Årsager nok til at gøre stuen virkelig hyggelig, så vi nyder at være der. Du behøver ikke købe en ny sofa med det samme, nye farver og billeder kan allerede gøre en stor forskel! Tag et kig på vores samling, hvor du finder vidunderlige billeder og fototapeter til din oase af velvære!

 

  1. Sørg for, at møblerne er placeret korrekt. I henhold til reglerne for Feng Shui skal de stå i en cirkel og i retning af det åbne rum. Vigtigst af alt skal du aldrig sidde med ryggen til døren!
  2. Meget lys skal skinne ind i rummet. Hvis vinduerne vender mod nord, skal du undgå mørkt design. Hvis stuen stadig er for mørk, skal du arbejde med flere lyskilder for at gøre den mere hyggelig. Husk at der også skal være en lampe bag tv’et for at skåne dine øjne!
  3. Hvordan forstørrer du din stue visuelt? Vælg lyse nuancer! Et 3D-fototapet er også velegnet.
  4. En stue er traditionelt, hvor vi bruger det meste af vores tid, og også hvor de fleste ting sker! Vær derfor opmærksom på balance – hvert hjørne skal have sit formål. Ligesom enhver væg! Bliv inspireret af vores samlinger:


Eklektisk stue

Hvad betyder “eklekticisme” egentlig? Ordet “eklektisk” er for nylig blevet brugt i forbindelse med design og mode. Det beskriver den nye kombination af moderne og gamle elementer. Oplev vores nye kollektion, hvor moderne design kombineres elegant med traditionel kunst.

 


Rustik stue 

Elsker du naturen og rejser? I så fald er denne samling noget for dig! Ikke alene vil disse plakater få din stue til at se hyggelig ud, men som en bonus vil din stue også se friskere ud end nogensinde før!

 


Moderne stue

Hvis du er en elsker af moderne stil, vil denne samling helt sikkert give dig en god dosis inspiration – den er fuld af eksempler på aktuelle trends. Derudover kan denne kollektion kombineres perfekt med den skandinaviske minimalismekollektion.

 

 

Stue med Hollywood glamour

Ikke bange for mere ekstravagante stykker, og sort og guld er dine yndlingsfarver? I dette tilfælde er glamour bogstaveligt talt et hit!

 

 

Sidst men ikke mindst, glem ikke tilbehør til hjemmet. I samlingen finder du gardiner, puder og meget andet tilbehør, der passer perfekt til vores plakater og billeder.

 

Vi håber, at vi nu har overbevist dig om, at det ikke er svært at gøre din stue mere hyggelig. Du vælger den stil, der er bedst for dig, og så kan du begynde at indrette!

 

Til stuenEuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top