We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KUNSTPRINT prisnedslag 20 % ×

Tidlig jul med Mystic Case

07. 11. 2017

Er du også irriteret over den alt for tidlige juleannoncering? Det er vi! … og heldigvis er det ikke tilfældet her! Det har intet at gøre med blinkende lys eller stressende helligdagsforberedelser – og din gave vil nemt nå frem til dig!

Ok, ok, lad os ikke snakke for meget

Vi er glade for at præsentere vores Mystic Case. Det er derfor vores jul allerede er her. De har ikke været ude længe, men de er allerede en favorit. Lavet med kærlighed og fuld af overraskelser. Det er sådan, at vores Mystic Case er sat sammen.

Så en gang til… hvad er det?

Mystic Case er en stilfuldt designet æske. Vi pakker 6 TOP hemmelige produkter ned i den hver måned. Det kan være en T-shirt, en kasket, en notesbog, krus, klistermærker eller en plakat. Du kan foretage en engangsordre, eller du kan tegne et abonnement på 3, 6 eller 12 måneder.

Lidt om designet

Mystic Case er ikke bare en almindelig æske. Den kommer fra vores designeres værksted. De har forbedret den oprindelige ide med det kosmiske mønster. Så du kan pakke dine gaver ud, samt bruge æsken til at holde orden på dine personlige ting eller bare bruge den som udsmykning på dit værelse. Og den er COOL!

Hvem er den designet til?

En Mystic Case er en perfekt gave til enhver geek, gamer, film- eller seriefan og til alle, der i det mindste er lidt nysgerrige. Du kan købe den til dig eller til dine kære, og en ting er sikker – overraskelsen tilsidst! Og det er jo det, alle ønsker! ?

Hvordan virker det?

Vi ønsker ikke at ødelægge overraskelsen, så vi besluttede at sende vores Mystic Case til alle på samme dato. Du kan foretage dine ordrer en hel måned i forvejen, og du modtager din sag i midten af den følgende måned. Og husk – du betaler ikke for levering! ?

Og hvad er næste skridt?

Det bedste næste skridt er bare at nyde din gave og dele din glæde med andre. Du kan gøre dette ved at bruge vores officielle hashtags #mysticcase #unordinarygift, og hvem ved? Måske får du en gratis ?

Jeg ønsker mig en Mystic Case

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top