We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

Tips and tricks: Sådan har du det godt, mens du arbejder hjemmefra

06. 04. 2020

Nyere undersøgelser siger, at folk, der arbejder hjemmefra, i gennemsnit arbejder bedre og op til tre timer længere end de burde. Måske er det fordi de er så fokuserede på deres arbejde, at de glemmer tiden eller ikke bliver distraherede af kaffe og cigaretter med kolleger. Men måske er det bare, at de har det godt hjemme, og det inspirerer dem til at gøre det bedre! Men hvis du har problemer med dit hjemmekontor, kan det være nyttigt at justere dit miljø og vaner lidt. Her er tip og tricks til, hvordan man gør det! Din chef vil helt sikkert belønne dig, og ikke kun med et smil! 😊

 

 

Start med dig selv

 

I teorien lyder det fedt at arbejde hjemmefra – du kan stå op, når du vil, du behøver ikke at vaske dit hår hver dag, og du behøver ikke at bekymre dig om, hvordan du ser ud på arbejdet. Derudover kan du træne når du vil, eller slappe lidt af med din yndlings tv-serie. Men faktisk kan denne afslappede tilstand begynde at tynge dig efter et stykke tid.

Følg disse trin for at gøre dit hjemmearbejde mere effektivt, samtidig med at du får det godt:

  • Stå altid op på samme tid (Det er ligemeget, hvis du vågner lidt senere, end du normalt ville gøre. Du har jo mere tid, da du ikke behøver at pendle.)
  • Klæd dig pænt, børst dit hår og tag din makeup på, hvis det er en del af din normale rutine. Det er ikke nødvendigt at tage dit fineste puds på, men sweatpants og en alt for stor t-shirt vil ikke hjælpe din psyke særlig meget. Gem det til weekenden! Når du tager dig af dig selv, vil du føle dig bedre tilpas, og du bliver ikke chokeret, hvis din chef eller kolleger overrasker dig med et videoopkald 😊
  • Slap af, inden du begynder med arbejde – leg med dit kæledyr eller børn, snak med din partner, dyrk yoga eller spis en afslappende weekend-lignende morgenmad. Du arbejder normalt ikke lige efter at du er kommet ud af sengen! Din hjerne har brug for et øjebliks afslapning til at starte op.
  • Bestem en behagelig arbejdsplads – ikke alle er heldige nok til at have deres eget kontor derhjemme, men til et behageligt hjemmekontor har du kun brug for et lille hjørne til dig selv. Hvis du ikke engang har et anstændigt skrivebord, kan du nøjes med spisebordet, selvom det ikke er perfekt. Vi anbefaler bestemt ikke at blive i sengen eller sofaen hele dagen!
  • Bestem din arbejdstid – en af grundene til, at folk arbejder mere derhjemme, er fordi de ikke sætter klare regler. Hvis du bare står op om morgenen og sætter dig ved computeren, kan det ske, at du ikke vågner op fra din arbejdstrance inden aftenen, sulten, bleg og ødelagt fra at sidde hele dagen. Og det er ikke sundt!
  • Tag pauser – I en tid med coronavirus-pandemi er det ikke alle, der har en chance for at gå en tur, men hvis du i det mindste har en terrasse eller balkon, skal du få frisk luft cirka hver anden time. Hvis det ikke er muligt at gå udenfor, skal du åbne et vindue og strække dig et øjeblik. Hvis du er bekymret for at miste tid, skal du opsætte en tæller på din computer. Dette giver dig mulighed for at måle nøjagtigt 8 timers arbejde og ikke et minut mere!
  • Tillad ikke dig selv at se nyhederne – På et tidspunkt, hvor medierne holder os orienteret om begivenheder hvert 5. minut, kan det være svært at fokusere på noget andet. Men for din mentale sundhed og arbejdsydelse, er det meget bedre at nøjes med at se på nyhederne en gang om dagen. At vide i realtid, hvor mange mennesker der netop er døde på grund af coronavirus, hjælper dig ikke. Faktisk gør det præcis det modsatte!

 

Sådan forvandler du dit hjem til et behageligt arbejdsmiljø

 

Desværre er det ikke alle der har en stor lejlighed eller hus, så de kan arbejde i et fuldstændig stille miljø. Hvis du har børn, så prøv at forklare dem, hvor vigtigt det er at lade dig fokusere et par timer og tildel dem nogle opgaver – de har bestemt noget arbejde fra skolen! Hvis de er ældre, kan de lave frokost, rydde op… Bare hold husstanden i gang. I et par timer underholder det dem, og de lærer at være mere ansvarlige! Hvis du bor alene, skal du sørge for at holde dit hjem ryddet med regelmæssige intervaller. Et rent miljø er inspirerende og sundt! Når du rydder op, skal du huske at rense dit computertastatur og din mobilskærm. Ved du, hvor mange bakterier og vira der samles der?

Her er nogle enkle tip til, hvordan man får et behageligt hjemmemiljø:

  • Hold dit skrivebord rent. Der er ikke noget værre end når dit bord er dækket med papirer, kaffekrus, chokoladepapir og så videre! Begynd hver dag med at gøre dit bord rent og fylde en kande med vand til dig selv. Så går du ikke i køkkenet hvert 5. minut, fordi du er tørstig. (Det er meget vigtigt at opretholde et drikke regime! Vidste du, at hvis du drikker vand, skylder du coronavirus fra din mund til din mave, hvor det dræbes af mavesyrer?)
  • Tænd for noget behageligt musik – Hvis du ikke er en stor fan af absolut stilhed, kan du nyde arbejdstiden ved at lytte til den musik, du elsker. Vi anbefaler dog noget mere roligt, metal kan distrahere dig for meget 😊
  • Dekorer dine vægge – Hvis du stadig har tomme vægge i dit arbejdsområde, eller du ikke længere kan lide dine dekorationer, er det tid til at ændre det. Motiverende plakater med humoristiske forfattere, eller citater fra berømte personligheder vil inspirere dig. Hvis du foretrækker kunst, vil både det Mona Lisas mystiske smil og Wassily Kandinskys abstrakte kunst få dig til at arbejde. Besøg vores samling af kunst til dit kontor for inspiration.

 

 

Hvilke billeder passer på dit hjemmekontor?

Brug altid det, du kan lide, når du dekorerer dit hjem. Måske har du bare brug for lidt hjælp til hvad og hvordan man kombinerer det, men du skal ikke bare dekorere dit hjem med noget, fordi det er normen. Men hvis du virkelig mangler inspiration og råd, så prøv at vælge dekorationer, der vil have en beroligende effekt på dig. For eksempel er billeder af havet, strande, skove eller bjerge gøde – naturen vil bestemt have en positiv effekt på dig! Et stort hit for moderne hjem er også grafik fra kunstnerduoen Finlay & Noa, som er enkle og med fremragende design. Nogle er endda motiverende! Vi kan også anbefale illustratørerne Lena Ker og Martina Pavlova, eller fotografier af den franske fotograf Philippe Hugonnard. Hans rejsesamlinger vil helt sikkert inspirere dig (i det mindste ved du, hvor du skal tage hen når du må). Og hvis du har for tomme, hvide vægge derhjemme og gerne vil have lidt gæade farver, kan du besøge samlingen af den moderne kunstner Peter Graham.

Vi ønsker dig god arbejdsucces derhjemme og håber, at du vil nyde din nye arbejdsrutine! Tro os, du vil ikke engang have lyst til at vende tilbage til dit kontor! 😊

BLIV INSPIRERET I VORES HJEMMEKONTOR SAMLINGEuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top