We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

TOP 5 fantastiske bæster, som vi gerne vil have som kæledyr

02. 06. 2022

Efter at vi ivrigt havde læst lærebogen Fantastic Beasts fra Newt Scamander, har vi bestemt alle valgt de udyr, vi ville elske som kæledyr. At have en kat eller en hund er fantastisk, men hvad med en occamy eller en niffler? I dag har vi en liste over 5 fantastiske bæster, som vi ville vende tilbage til efter arbejde eller skole.

  1. Niffler

Niffler er en slags lille pelskugle, som du aldrig kan lade være. Det er tiltrukket af skinnende ting, derfor er det almindeligt brugt af skattejægere. I det virkelige liv kan det være lidt af et problem. Med et par justeringer kan du dog have dette lille væsen derhjemme. Bare skjul alle skeerne, gyldne øreringe, mønter og ure. Hvis du ikke vil ændre hele din lejlighed, skal du bare lade den stå i haven. Og hvad ved du, måske finder den en skat, du ikke anede om.

  1. Demiguise

For afslappede mennesker er det bedste kæledyr en demiguise. Dette rolige væsen er svært at fange, så det skal virkelig have lyst til at leve med dig. Den har også to fantastiske superkræfter – usynlighed og at se ind i fremtiden. Som du kan se, gør disse kræfter ham praktisk talt undvigende. Men hvis den er glad for dig, behøver du ikke engang at vide om ham takket være kræfterne.

  1. Thunderbird

Thunderbird er egentlig ikke et godt kæledyr til en bylejlighed, men hvis du har en gård eller en kæmpe ejendom, ville det være et godt valg. Dette flyvende væsen kan skabe en storm med sin magi. Det er også ret følsomt over for fare. Så hvis din thunderbird har alt, hvad den har brug for, kan den være en god følgesvend. Det er så populært i troldmandsverdenen, at et af husene i den amerikanske skole Ilvermorny er opkaldt efter det, det er huset, som Tina Goldstein var en del af.

  1. Occamy

Occamy er derimod perfekt til enhver lejlighed og hus. Det kan nemt krympe og forstørre baseret på den tilgængelige plads. Du kan have den med i lommen til skolen eller lade et helt værelse stå til den i dit hus. Vær dog forsigtig, hvis den har æg, kan den være meget aggressiv. Æg er lavet af rent sølv, så de er efterlyst af krybskytter. Og ikke kun dem! Gilderoy Lockhart planlagde en serie shampoo med hovedingrediensen – blomme fra et occamy-æg. Det var meget farligt at få æggene, så Gilderoy måtte blive ved med at udgive bøger.

  1. Bowtruckle

Og det bedste af det bedste er en bowtruckle. Bowtruckles ligner grønne kviste, der ligner en figur. De er super små, og de passer i en brystlomme. I lejligheden kan de bo blandt dine planter eller på altanen. Pas på så de ikke falder ned, de er svære at finde i naturen. Pickett, en buevogn, som Newt Scamander har i Fantastic Beasts-filmene, er et yndlingsvæsen fra hans skuespiller Eddie Redmanye. Det er også vores favorit, derfor fik han førstepladsen.Og dermed slutter vores liste. Den eneste ting at gøre nu er at vente på Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

 

Fantastiske bæster

Vojtěch

Star Wars geek, however I'd watch any sci-fi/fantasy!

www.instagram.com/europosters_merch/EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top