We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FANTASY & SCI-FI rabat -40 %

TOP 5 filmskurke

16. 03. 2021

En stor helt er lavet af en stor skurk, og dette er dobbelt sandt i vores rangliste. Så vi har valgt de mest magtfulde, mest legendariske, og efter vores mening de mest interessante skurke, der ofte formåede at overskygge deres heroiske modstandere, og uden hvem deres verden ville være meget fattigere og meget mere kedelig.

 

  1. Sauron

“Et stort øje uden øjenlåg, indhyllet i flammer, der aldrig sover”. Sådan beskrives Dark Lord Sauron. En nekromancer, der har undertrykt næsten hele Midgård, og som ofte har oversvømmet elvere, dværge og mennesker mere end én gang. Hans forfærdelige magt ligger hovedsageligt i, hvor let han kan ødelægge selv de mest magtfulde og ærlige væsener, der nogensinde har gået Arda. Beviset for hans forfærdelige magt og forræderi er ikke kun magtens ringe, som han skabte ringspøgelserne med, men også hvor let det lykkedes ham at ødelægge Númenor gennem vrangforestillinger og intriger – en gang det mest magtfulde menneskerige i den anden tidsalder af Midgård.

 

 

  1. Darth Vader

Darth Vader kom som nr. fire. Hvem kender ikke denne legendariske skurk, hvis kendetegn er hans maske og hvæsen, der skræmmer indbyggerne i alle galakser i hele Star Wars-universet. Men det mest interessante ved Darth Vader er ikke hans magt, der kvæler hans fjender, ikke det røde lyssværd, han bruger til at bekæmpe oprørere, men hans personlige historie. Hvordan en Jedi Knight blev en af de mest frygtede Sith nogensinde, og hvordan han i slutningen af sit liv sluttede sig til den gode side af magten. Og det er denne karakterudvikling, der gør Vader til en af de mest interessante karakterer i hele Star Wars.

 

  1. Dolores Umbridge

Okay, indrøm det. Ligesom os, hadede du denne kvinde i Harry Potter mere end Voldemort. Personligt kender vi ikke nogen, der ikke ville blive irriteret af hendes psykopatiske adfærd, kombineret med søde killinger. Og vi har ikke engang nævnt tortur af studerende. Men det mest uhyggelige ved hele denne karakter, er hendes motivation, som er at bedst tjene Ministeriet for Magi. Takket være denne tro, tøver hun ikke med at bruge nogen metoder til at nå sit mål. Og det er derfor, Dolores er et vidunderligt eksempel på, hvor tynd grænsen er mellem godt og ondt, og hvor farlig hendes hovedløse fanatisme kan være. 

 

  1. Thanos

Thanos, ødelæggeren af planeterne og manden, der ødelagde halvdelen af universet. Vi placerer ham på andenpladsen i vores placering ikke kun på grund af hans enorme styrke, takket være at han individuelt besejrede hver af Avengers, men hovedsagelig på grund af hans mål og motivation. Thanos er ikke en klassisk skurk, der forfølger sin fordel eller et fanatisk mål med organisationen. Hans eneste ønske, der driver ham fremad, er at redde universet og alle dets indbyggere fra lidelse og død som et resultat af “overbefolkning”. Og takket være denne motivation, var mange seere i stand til at sympatisere med ham og finde et sted i deres hjerter til ham.

Forfatterens note: “Jeg græd, da Thanos blev myrdet brutalt i hans maleriske sommerhus.”

 

 

  1. Joker

Og vi har endelig vinderen! Hvem skulle ellers blive skurkenes konge end den gale Joker, hvis hovedmål er at besejre Batman og blive mesteren af hele Gotham. Hvis vi udelader jokeren fra Suicide Squad, så kan vi roligt sige, at denne klovn simpelthen er fejlfri i alle hans film. Kort sagt kan vi beskrive ham som uforudsigelig, hensynsløs og sindssyg, der ikke afviger fra at bruge nogen metoder til at nå sine mål. Imidlertid tjente han hovedsageligt sin æreplads blandt publikum, på grund af sin sarkastiske humor og “magiske tricks”. Det er netop på grund af disse kvaliteter, at mange af os heppede på mere end den konstant seriøse Batman.

 

 

 

Blandt andet, vil vi fra vores side helt klart anbefale filmen The Dark Knight, hvor Heath Ledger virkelig skubbede grænserne for vanvid. Og også den nyeste Joker-film, der viste, at galskab kan vækkes hos os alle.

 

Se de bedste filmplakater

Kristýna

" Streamer of all kind of games and big fan of fantasy and sci-fi movies. "  There is nothing better than a pleasant evening spent watching favorite movies or playing computer games and chatting with my viewers on stream.

www.instagram.com/europosters_merchEuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top