We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

TOP 5 ikoniske Loki-øjeblikke

02. 10. 2023

Anden sæson af den populære serie Loki nærmer sig, både fans af Marvel og denne karismatiske skurk kan ikke vente med at se, hvilke eventyr der nu venter deres yndlingsfigur. Loki, portrætteret af den geniale skuespiller Tom Hiddleston, har bragt utallige uforglemmelige øjeblikke til MCU. Kig med her på Europosters, hvor du kan genopleve top 5 af de bedste øjeblikke!

1. “I am Loki of Asgard…”

Hvem kan glemme dette berømte citat fra Lokis: “Jeg er Loke af Asgård, og jeg er bebyrdet med en herlig hensigt.” Denne sætning varslede Lokis første optræden i Marvel Cinematic Universe i den første Thor-film. I dette øjeblik præsenterede Loke sig for første gang for publikummet som en manipulerende og ambitiøs antagonist, hvis mål var at erobre Asgard og blive konge. Hans “herlige formål” forblev et nøglemotiv for hans karakter, og det fik seerne til at stille spørgsmålstegn ved, hvad der virkelig motiverede Loki.

2. “I’ve been falling for 30 minutes!”

Lokis eventyr i filmen Thor: Ragnarok skabte mange komiske situationer. Et af de tidløse øjeblikke er hans 30 minutters fald i Doctor Strange’s opholdssted, hvorefter han leverer denne berømte replik og ikke holder sig tilbage fra Lokis berygtede dolke, da Strange legende håner ham. Denne scene kan findes i næsten alle videosamlinger af Lokis ikoniske øjeblikke!

3. “We’re not doing get help!”

Endnu en fantastisk scene kommer fra filmen Thor: Ragnarok, hvor Loke og Thor befinder sig i en slem kattepine af en situation. Thor foreslår, at de bruger deres klassiske taktik ”Find hjælp”, hvor Loke skal lade, som om han er såret og kastes lige direkte mod fjenderne. Loke afviser i første omgang denne taktik, men ender alligevel i denne lidt “ydmygende position”. I denne scene kan vi også se den fantastiske dynamik mellem de to brødre. Lad os “få hjælp”!

4. “I am the monster that parents tell their children about?”

I den første Thor-film opdager Loke, at han er søn af Laufey (også til tider kendt som Nal i nordisk mytologi) – og ikke Odin. Hans følelsesladede samtale med Odin kan bestemt tælles blandt de mest ikoniske og uforglemmelige øjeblikke. Her kan hans fans se Lokis mere følsomme side. Tom Hiddleston håndterede denne scene mesterligt og leverede troværdig spænding og den smerte, som Lokis karakter oplever.

5. “I assure you brother, the sun will shine on us again.”

I scenen fra filmen Avengers: Infinity War, hvor Loke siger denne replik til Thor, er broderforholdet mellem Loke og Thor skildret helt genialt. På trods af at Loki er afbildet som en skurk, forsøger han i dette øjeblik at redde Thor, og det gør scenen endnu mere følelsesladet, da Loki senere dør i kampen med Thanos.

Loke vender snart tilbage til skærmen med nye historier. I mellemtiden kan vi tage et kig på, hvad du kan finde blandt vores Loki-tilbud!

Bliv klar til anden sæson med os!

Lena

Music and visual art enthusiast, the more Queen merch, the better!EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top