We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

TOP 5 ikoniske rekvisitter, der fortæller dig filmens titel uden ord

30. 07. 2021

Mange kultfilm og -serier er blevet kult, ikke kun takket være deres fantastiske historier, kunstafdeling, rollebesætning, men også takket være typiske genstande, som du straks og praktisk talt uden ord kan vide, hvilken film det er. Og fordi vi er store filmelskere, bringer vi dig en liste over de TOP 5 mest ikoniske film- og serierekvisitter.

 

  1. Tryllestav

Harry Potter plakater & vægkunsttryk | Køb online på Europosters.dk

Harry Potters magiske verden er fuld af genstande, som vi kunne tale om i timevis. Det emne, vi har valgt, er dog afgørende ikke kun for Harry, men også for enhver troldmand i denne verden! Og nej, det er ikke en gylden snitch eller fordelingshatten, men en tryllestav! Fordi uden den, ville selv Lord Vol… emh, ja, den herre, hvis navn vi ikke siger, uden denne tryllestav, kunne han kun slå med sine arme. Og indrøm det, tænker du på noget andet først, når du siger Harry Potter? Ikke for os, for denne tryllestav kan bogstaveligt talt skabe mirakler

  1. Ninja pandebånd

Ved du, hvordan man let bliver en ninja? Kaster kunai? Gemmer sig? Stille gang? Ja, alle disse ting er noget ninjaer gør, men hvad der virkelig gør dig til en rigtig ninja er det rigtige tilbehør! Og med tilbehør mener vi ninja pandebåndet! Når du ser nogen med et Hidden Leaf pandebånd, ved du straks, at det er en ninja, der er klar til at blive endnu en Hokage. Vær som ninja!

  1. Witcher halskæde

Når en ork eller et ondt monster kommer i dit område, skal du ringe til en rigtig monsterjæger. Og er der nogen mere egnet til dette job end den berømte Geralt af Rivia, den hvide ulv, der vil fjerne ethvert monster for den rigtige belønning? Og ud over hvidt hår og et par Geralt sværd er hans berømte ulvehalskæde det mest karakteristiske for ham. Fordi den ikke kun siger, hvilken skole Geralt tilhører, men også viser, at ethvert monster og skurk skal skjule sig, når denne helt er i nærheden.

  1. En ring

 

Middle-earth skjuler utallige fantastiske og magtfulde relikvier såsom sværd og rustninger. Ingen af dem er dog så vigtige som den mørke herre Saurons skabelse, der smed en ring i ilden på undergangsbjerget. Fordi en ring til at herske over dem alle, en ring til at finde dem… godt, du ved hvordan den fortsætter. Og det var denne lille dyrebare, der ofte skabte problemer for the Fellowship of the Ring, som påtog sig at ødelægge denne ring. Men ringen var ikke så let at ødelægge, og det var grunden til, at vores gruppe havde mange eventyr fulde af goblins, orker, balrogs og bjerge fulde af varm lava. Man skulle ikke kunne tro, hvad så lille en guldring kunne gøre.

  1. Lyssværd

Og her har vi førstepladsen! Hvad kunne være mere ikonisk end et lyssværd?! Det ikoniske våben, der gjorde denne store rumsaga berømt. Lyssværdene gjorde ikke kun fansene ellevilde, men ændrede også filmindustrien permanent. Når alt kommer til alt, kan du skære metal som varmt smør med et lyssværd, eller aflede skud fra dine fjender. Og ikke kun det! Baseret på sværdets farve kan du nemt se, om dens ejer tilhører den mørke eller lyse side af styrken. Og uden skam indrømmer vi, at vi selv gerne vil have et sådant lasersværd derhjemme, for så har vi i det mindste noget at skære skinke eller lave ristet brød med. 🙂

Yndlinger TOP – Plakater

Kristýna

" Streamer of all kind of games and big fan of fantasy and sci-fi movies. "  There is nothing better than a pleasant evening spent watching favorite movies or playing computer games and chatting with my viewers on stream.

www.instagram.com/europosters_merchEuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top