We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

TOP 5 interessante fakta om Guardians of the Galaxy

16. 05. 2023

Der er kun få mennesker tilbage, der nok ikke allerede kender superheltegruppen Guardians of the Galaxy og deres kosmiske eventyr. Alligevel kan vi vise dig nogle af de meste interessante fakta, som du nok ikke allerede kender. Kom med os her på Europosters, og se et par af dem, så du kan være med til at fejre, at Guardians of the Galaxy: Volume 3, der vises i biograferne nu!

1) Soundtrackets massive succes

 

Peter Quills karakter har altid en Walkman og et kassettebånd med sig, der har hits fra 60’erne og 70’erne, og som var med til at skabe en super stemning hele vejen gennem filmen. Tolv sange fra filmen blev senere til albummet Guardians of the Galaxy: Awesome Mix Vol 1. Albummet med dette soundtrack var så stor en succes, at det blev nummer 1 på Billboard-hitlisterne. Nogle af de kendte sange fra albummet er bl.a. Ain’t No Mountain High Enough og Moonage Daydream.

2) Guardians of the Galaxy er den første Marvel-film med Josh Brolin som Thanos


Thanos er hovedskurken i Marvels første sektion, der først portrætteres af Damion Poitier i en kort scene i The Avengers (2012), og som siden hen blev erstattet af Josh Brolin i Guardians of the Galaxy, der filmede i motion capture-dragt, og selve kostumet blev kun lavet i efterproduktion. Skuespilleren har givet udtryk for, at han var ivrig efter at spille en karakter med computergrafik, da han var imponeret over videoen af Benedict Cumberbatchs kravlende drage Smaug i Hobbitten og gerne ville opleve noget lignende.

3) Karakteren Groot er baseret på instruktøren James Gunns hund


Ifølge James Gunn er Groot en af de karakterer, som fans føler sig tættest på. Et sødt lille talende træ, der måske kan virke en smule naiv –det er noget, folk elsker! Instruktøren blev inspireret af sin egen hund Von Spears, da han fx skabte Groot. Deres øjne siges at være meget ens. Andre dele af hundens ansigt blev efterfølgende brugt til karakteren og vaskebjørnen Rocket.

 

4) Vin Diesel har lagt stemme til Groot på 16 sprog


Vin Diesel lærte den berømte sætning “Jeg er Groot” på 6 forskellige sprog til det første Guardians of the Galaxy-film, men skulle lære næsten 3x så mange til den anden film. Selvom det nok egentlig ville være nemmere at hyre flere stemmeskuespillere til de forskellige sprogversioner, siges Vin Diesels stemme at være så karakteristisk og bestemt for karakteren Groot, at filmskaberne foretrak, at fans skulle kunne høre hans originale stemme.

 

 

5) Forvandlingen til Drax og Gamora krævede intens forberedelse


Selvom en betydelig mængde teknologi og computergrafik blev brugt til karakterer som Drax og Gamora, skulle skuespillerne Dave Bautista og Zoe Saldaña stadig igennem en makeup-rutine på flere timer, hver gang de var på filmsettet. Men vi så allerede, at brugen af rigtig makeup – i stedet for komplet brug af teknologi – betalte sig i sidste ende, da den første Guardians of the Galaxy-film modtog en Oscar-nominering i makeup-kategorien.

 

 Gør dig klar til den tredje film med os!

Lena

Music and visual art enthusiast, the more Queen merch, the better!EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top