We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

TOP 5 musicals for filmfans

31. 10. 2022

Vi kan vist roligt sige, at mange af jer derude (og os selv for den sags skyld) er store fans af både fremragende film og fantastisk musik. Så hvorfor ikke fusionere film og musik, så de bliver ét? I d ag findes der ikke kun musicals om Alexander Hamilton eller om Demon Barber. Vi præsenterer dig for en helt ny genre – musicals baseret på dine yndlingsfilm. Ja, den er god nok! Her tager vi et kig på nogle af de allerbedste, og måske kan du lade dig inspirere til lidt aftenunderholdning!

  1. Back To The Future: The Musical

 Hvem skulle have troet, at denne film fra 1985 ville blive så store en kultklassiker – og nå hele vejen til teatret! Forvent ikke store ændringer i plottet, men derfor kan du stadig godt nyde en syngende Marty McFly. Selvfølgelig, Dr. Emmet Brown må ikke mangle med sin DeLorean. Hvis du føler dig fristet af denne musical, så er der allerede et soundtrack tilgængeligt, og du kan se showet live fra 2023 på Broadway.

  1. Holy Musical B@man

 Hvis du er DC-fan, så er det her lige noget for dig. I 2012 udkom denne fantastiske Batman-parodi med premiere i Chicago, men du kan finde den fulde version på YouTub. Men lad dig ikke narre af navnet – ud over Batman  er der andre DC-superhelte – Superman, Green Lantern, Robin. Du vil også se dine yndlingsskurke som Gækkeren, Two-Face, Mr. Freeze og Pingvinen. Men i stedet for Joker skal du gøre dig klar til Sweet Tooth, – en skurk, der elsker slik, og som har en storslået plan om at … ja, det må du hellere selv tjekke ud!

  1. Frost

Den mest succesfulde Disney-film er naturligvis også at finde på teaterscenen. Men lad os være ærlige her: Forfatterne job var en del nemmere her, da Frost allerede har en masse sange. Og filmen er da bestemt heller i mangel af hits, da de lige har tilføjet 16 nye sange. Men det stopper ikke her. På grund af specielle effekter er det lykkes at skabe den helt samme stemning som i den originale film. Elsa, der laver trappen? Skifter kjole? Intet problem overhovedet – denne musical har det hele med. Soundtracket er offentligt, og musicalen spilles over hele verden – Hamborg, Tokyo eller Australien og London.

  1. Death Note: The Musical

Det her vil gælde enhver anime-fan. Tja, musicalen med teamet om dødens guder giver måske ikke mening ved første blik, det er allerede bevist, at alt kan lade sig gøre i Japan. Og det samme gælder Death Note: The Musical. De har alle hovedpersonerne med, og ja, de synger alle sammen – L, Ryuk, endda Light. Hvis du gerne vil se sådan et show, kan du afspille den originale version på YouTube – enten på japansk med engelske undertekster eller den engelske version af sange og japanske dialoger. Andre anime-musicals, som vi anbefaler, er Pokémon Live, Naruto og Sailor Moon. Og vi kan ikke vente til 2023, da Attack on Titan-musicalen udkommer i Japan.

 

Inden vi går videre til førstepladsen, er der en anden musical, som fortjener at blive nævnt: Rogers: The Musical. Heller, tjo, hvert fald Save The City-sangen, som kan høres i Hawkeye-serien. Vi anbefaler stærkt den til alle Marvel-fans, som ikke har set serien.  1. A Very Potter Musical

 A Very Potter Musical kom til verden på grund af nogle få universitetsstuderende i 2009, men den gik viral siden da. Den første del blev efterfulgt af A Very Potter Sequel, og til sidst kom den tredje del A Very Potter Senior Year. Den store succes gjorde, at de også kunne caste Evana Lynch, den originale Luna Lovegood fra filmene, i tredje del af musicalen. Hvis du beslutter dig for at give denne musical en chance, er alle tre dele på YouTube. Forvent ikke, at den strengt forholder sig til fortællingen i af J. K. Rowlings bøger, men du vil uden tvivl få dig et ordentligt grin.

 

Prøv en af vores TOP 5 musicals valg, eller se på vores musicals kategori for flere klassikere:

 

Musical

Vojtěch

Star Wars geek, however I'd watch any sci-fi/fantasy!

www.instagram.com/europosters_merch/EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top