We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

TOP julegaver – Hvad skal du give til fanen i dit liv

10. 10. 2023

Vi kender det alle sammen, adventstiden nærmer sig, julen nærmer sig så småt og vi kan stadig ikke finde ud af, hvad vi skal give til vores kære. Hvis du genkender dig selv i denne beskrivelse, så fortvivl ikke! Vi har forberedt nogle gaveideer til fansene i dit liv.

 

Kalendere 2024

Lad os starte med den nemmeste gave – en kalender. Man kan ikke kun bruge dem til at organisere sin tid, men det kan også fungere som en smuk dekoration, på et bord eller på en væg. Og hvad er bedre end at have en kalender med en yndlingsfilm, anime eller et band. Uanset om det er klassikerne som Harry Potter eller Star Wars, eller du leder efter noget mere specifikt som Blackpink eller Ronaldo, vil alle kunne finde noget i vores samling.

Plakater

Hvis du ved, at den person, du vælger en gave til, gerne vil dekorere deres vægge, kan du vælge en plakat eller en illustration. Vi har noget for enhver smag. Udvalget slutter dog ikke der! Nu skal du beslutte dig, vil du tilføje laminering? Og farven på rammen? Eller hvad med et vægmaleri? Du kan endda vælge lærred. Det er kun op til dig og den person, der skal modtage gaven. Kan de lide at flytte dekorationer? Giv dem et wallsticker, de kan flytte det flere gange, og det vil ikke beskadige væggen. Vi tror på, at denne gave vil bringe en masse glæde.

Puslespil

Det er også muligt, at den person, du vælger en gave til, kan lide at lave sine egne dekorationer. Så led ikke længere, et puslespil er lige noget for dig. Det vil ikke kun give timevis af sjov, men efter at have afsluttet det, kan de indramme det og hænge det endelige produkt på en væg. For en ekstra udfordring skal du vælge et puslespil med så mange brikker og så få farver som muligt.

Merch Tilbehør til Hjemmet

Til ældre fans med egen lejlighed har vi en masse boligtilbehør. Fra nu af kan de have et ur med Superman, Pikachu-tæppe og Hedwig-pude på sengen eller en dørmåtte med motivet Venner. Boligtilbehør er ikke kun for voksne, få en Minecraft pude eller Gurli Gris sengetøj til dit barn. Der er ingen grænser for dekoration.

Krus og Tallerkner

En lejlighed kan ikke være uden et køkken, og køkkenet kan ikke være uden tallerkner. Kan du forestille dig, hvor meget en persons humør kan ændre sig, når de har en kop kaffe fra et krus med deres yndlingsserie? (Af personlig erfaring, meget) Og hvad med at pakke deres frokost i en æske med et motiv af en yndlingsfilm? Og om aftenen drikke en kold drink fra et glas med et motiv af et yndlingsspil? Det er så nemt at lyse op i alle dele af et almindeligt liv.

Gavesæt

Og hvis du ikke har valgt nogen af gaverne endnu, hvad med at give dem alle? Løs dit problem med vores gavesæt. Så er det kun op til dig, hvilken kombination du vil vælge, krus, glasbrikker, plakater, notesbøger eller sokker. Vi kan ikke glemme den store fordel ved gavesæt, de er allerede indpakket, så du skal bare skrive navnet og ligge dem under juletræet.

Fantastisk, nu er du klar. Glædelig jul!

 

Bliv inspireret af vores andre gaver

Kamca

Avid reader and Harry Potter fan who loves to travel and eat.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top