We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: PLAKATER prisnedslag 20 % ×

Ultra Violet – Pantone® Årets Farve 2018

08. 08. 2018

Det farve kyndige Pantone Color Institut forudså at skyggen af Ultra Violet ville være symbolet for 2018.

”Vi lever i en tid der kræver opfindsomhed og fantasi. Det er denne slags kreative inspiration, der er indfødt i Pantone 18-3838 Ultra Violet, en blå baseret lila der tager vores opmærksomhed og potentiale til et højere niveau. Fra udforskningen af ny teknologi og den størrere galakse til artistiske udtryk og spirituel reflektion, intuitive Ultra Violette lyser vejen til hvad der endnu ikke er ankommet.” – Leatrice Eiseman, Eksekutivdirektør hos Pantone Color Institutet.

Hvem bestemmer dette og hvordan? Pantone Color Institutet er anset som at være en af de primære kilder for farve information, der gør brug af deres viden til at skabe brands farve identiteter ved at analysere en farve og determinere dets psykologiske og emotionelle påvirkning på menneskets sind. Siden 2000, har organisationen bedømt og debatteret, i samarbejde med internationale farve standard grupper; hvilke farvers facetter reflekterer essensen af det indeværende år. Denne skygge af lila er karakteriseret ved at være enigmatisk og tankevækkende, refererende til det uendelige kosmos mysterier, men også; det ukonventionelle artistiske geni – såsom David Bowie og Jimi Hendrix der brugte skyggerne af farven til at udtrykke det unikke aspekt af deres personligheder.

”Pantone 18-3838 Ultra Violet kommunikerer originalitet, ingenuitet og visionær tankegang, der peger os i mod fremtiden” – Pantone®

Til ære for Pantone Color Instituttets årlige tradition af at vælge en farve der fanger ånden af momentets zeitgeist, har vi udvalgt vores fem favorit værker i Ultra Violet.Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top