We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FANTASY & SCI-FI rabat -40 %

Ultra Violet – Pantone® Årets Farve 2018

08. 08. 2018

Det farve kyndige Pantone Color Institut forudså at skyggen af Ultra Violet ville være symbolet for 2018.

”Vi lever i en tid der kræver opfindsomhed og fantasi. Det er denne slags kreative inspiration, der er indfødt i Pantone 18-3838 Ultra Violet, en blå baseret lila der tager vores opmærksomhed og potentiale til et højere niveau. Fra udforskningen af ny teknologi og den størrere galakse til artistiske udtryk og spirituel reflektion, intuitive Ultra Violette lyser vejen til hvad der endnu ikke er ankommet.” – Leatrice Eiseman, Eksekutivdirektør hos Pantone Color Institutet.

Hvem bestemmer dette og hvordan? Pantone Color Institutet er anset som at være en af de primære kilder for farve information, der gør brug af deres viden til at skabe brands farve identiteter ved at analysere en farve og determinere dets psykologiske og emotionelle påvirkning på menneskets sind. Siden 2000, har organisationen bedømt og debatteret, i samarbejde med internationale farve standard grupper; hvilke farvers facetter reflekterer essensen af det indeværende år. Denne skygge af lila er karakteriseret ved at være enigmatisk og tankevækkende, refererende til det uendelige kosmos mysterier, men også; det ukonventionelle artistiske geni – såsom David Bowie og Jimi Hendrix der brugte skyggerne af farven til at udtrykke det unikke aspekt af deres personligheder.

”Pantone 18-3838 Ultra Violet kommunikerer originalitet, ingenuitet og visionær tankegang, der peger os i mod fremtiden” – Pantone®

Til ære for Pantone Color Instituttets årlige tradition af at vælge en farve der fanger ånden af momentets zeitgeist, har vi udvalgt vores fem favorit værker i Ultra Violet.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–16:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top