We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

Værre infektioner end coronavirus: De bedste post-apokalyptiske fiktioner

09. 06. 2020

En dødbringende infektion, der efterlader bunkevis af døde kroppe. Det er den nye virus, der hedder covid-19, som vi har kæmpet med i et stykke tid nu. Vi ønsker ikke at bagatellisere denne globale pandemi, men takket være vores yndlingsfilm og -serier, bliver vi husket på, at det altid kan være værre. De døde kroppe kunne begynde at bide! Husk bare den verden Rick vågnede op til, efter et par ugers koma i den populære serie, the Walking Dead. Dødelige infektioner og levende lig har inspireret mange filmskabere. Lad os minde dig om de bedste film, serier og videospil, så den aktuelle situation ikke synes så skræmmende! Men du skal hellere tage en maske på når du læser, denne artikel er fuld af dødbringende vira… 😊

Hvordan ser du denne sommer?

 

Populære zombies

Bare et lille bid, og dit almindelige liv er ovre. Enten dør du, og din krop bliver senere til et haltende, forfaldent monster, ellers muterer du bare “lidt” og dræber dine elskede når dit nye jeg tager over. Når hele verden bliver blodtørstige zombier på få øjeblikke, og kun et par overlevende har formået at forsvare sig, forventer du overhovedet ikke en lykkelig slutning. Vi har sandsynligvis to sæsoner tilbage, inden afslutningen af the Walking Dead serien, men dem der følger den oprindelige tegneserie sammen med serien ved allerede, OBS spoiler – at Rick Grimes bestemt ikke er Brad Pitt. (Ikke kun i udseende). Vi mener hans karakter i World War Z filmen fra 2013 – han overlever ikke bare, men han finder også en hurtig løsning på, hvordan han skal tackle zombie-infektionen. Desværre var Rick ikke så heldig. 

 

Hvad ser du i spejlet efter at have været indelukket derhjemme så længe?

 

Ny begyndelse

Hvordan ser dit liv ud, når du undgår en dødbringende zombie-infektion? Når du ser (spiller) Resident Evil og andre lignende film, hvor hovedformålet er at slå mutanterne, kommer du nok til at tænke på, hvad meningen med at leve er, hvis det blot er for at overleve. I videospil nyder vi den evige kamp, men i det virkelige liv ville det sandsynligvis slet ikke være sådan. Prøv at slå på en boksebold i et stykke tid, så vil du se, at du ikke har så meget udholdenhed som heltene i filmene! Og slet ikke en endeløs forsyning af ammunition. Hvorvidt det er muligt at slå alle zombier og genbefolke en jord som Adam og Eva er et umuligt spørgsmål, men naturen vil altid finde en vej. Når alt kommer til alt, skulle folk både håndtere ødelæggende atomeksplosioner og den mutante leder og hans hær af virusinficerede mutanter i Fallout! Håb dør først til sidst. Eller med dig.

 

Selv efter atomkrig kan der være overlevende. Og læskedrikke!

 

Apokalypse i praksis

Hvis du altid har misundt Mila Jovovich for at prøve en zombie-duel med stuntmen i Resident Evil, er det måske tid til at få en Play Station VR og købe et videospil! At spille spil som Resident Evil 7 på en almindelig skærm er sejt, men prøv det, når mutanter bogstaveligt talt kan hoppe på dig hvor som helst! (TIP: Hvis du vil give en spiller med VR-briller en virkelig skræmmende oplevelse, kan du se deres spil på skærmen og i det øjeblik, hvor de føler sig sikre, kan du røre dem let på deres skulder. De vil helt sikkert ikke glemme den oplevelse! 🙂

 

The Last of Us Part II. er ved at blive udgivet. Glæder du dig?

 

De bedste post-apokalyptiske videospil

Der er mange spil, hvor du skal prøve at overleve i en grusom verden fuld af vandrende lig, men ikke alle er af samme kvalitet. Da The Last of Us blev udgivet i 2013, var det bogstaveligt talt en revolution – en spændende historie, stor grafik på det tidspunkt, fremragende stemme af Troy Baker (Joel), som gør at du oplever ægte følelser, mens du spiller. (Hvem af jer fældede ikke en tåre, da Joel holdte sin døde datter og langsomt begyndte at forstå, at hans barn virkelig er væk?) I år (måske i slutningen af ​​maj) ser vi endelig fortsættelsen af ​​dette virkelig succesrige videospil. Men hvis du vil spille noget nu, og du kan lide zombier, så anbefaler vi følgende spil: State of Decay 2, DayZ, The Walking Dead, Dying light, Dead Island: Riptide eller Resident Evil 7 Biohazard. Hvis du kan lide overlevelsesspil generelt, så start med at spille Fallout 4, I Am Alive eller Horizon: Zero Dawn. Der er så mange spil at vælge imellem! Hvis du har ledt efter nogle videospil under din hjemmekarantæne, har du nok bemærket, at disse spil er blandt de mest spillede spil i disse dage. Det ser ud til, at vi alle er nødt til at ”opleve” endnu værre scenarier, end vores virkelighed er i dag.

 

GÅ TIL GYSERSPIL PLAKAT SAMLINGEN

 

 

 

Humor – den eneste kur mod coronavirus

Mens en zombie virus ofte kun kan fikses med en kugle i hjernen, vil vaccination være nok til coronavirus. Vaccineudvikling er dog (til trods for hvad vi så i World War Z) en lang proces, så vi er nødt til at acceptere, at vi alle bliver nødt til at følge strenge hygiejnebestemmelser i et stykke tid. I mellemtiden kan vi forbedre vores immunitet ved at have det godt mentalt. Da latter heler, har vi samlet de bedste collager, vi har lavet til at give lidt underholdning i denne hårde tid. Hvis du kan lide dem, skal du følge vores instagram og have det sjovt med os hver dag!!

 

Kan Hulk fange coronavirus?
MASKER FOR EVIGT!
Anti-coronavirus, ala 1998.
Vi er nødt til at have masker på i biografen..

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaEuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top