We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

Bedste gaveideer til børn

03. 12. 2019

Børn laver normalt en liste over de ting, de ønsker sig inden hver jul eller fødselsdag. Der er dog nogle, der er lidt mere stille, beskedne eller ubesluttsomme, og derfor har du bare ingen idé om, hvad du skal give dem. For at hjælpe dig lidt har vi forberedt nogle ideer til, hvordan du kan glæde dine skønne små. 👇🏼

 

 

Til de helt små (0-5 år)

 1. Søde rumdekorationer: Hjælp dem med at skabe deres egen verden. Du kender dem bedst, og ved om de kan lide Hello Kitty, My Little Pony, Gurli Gris eller dyr generelt. Når du har fundet deres yndlings, er det let – vælg et pænt tapet, plakat eller billede til dem. Og til dine små kunstnere har vi endda dette farvelægningstapet. Nu kan de endelig få lov til at male på væggene 😅.
 2. Krus & kopper: Lad dem fejre, at de ikke længere skal drikke af en flaske. Køb dem et dejligt krus, for eksempel dette med Mickey Mouse, så de kan udvikle vanen af at drikke nok væske fra en tidlig alder. Og denne Harry Potter ægholder kunne også være en god idé. 🥚⚡️
 3. Noget småt: Har du nogensinde hørt udtrykket ”nyd de små ting”? For disse små mennesker er dette 100 procent rigtigt! Endnu mere, når det er forbundet med deres yndlings eventyrkarakter. Overrask dem med klistermærker, scrapbøger, tusser eller badges, der kan tilføje et lille touch til deres allerede ret kreative kunstværker. Eller med dette Mickey Mouse rygsække, som de helt sikkert vil vise til alle venner i børnehaven.

 

TIL SAMLINGEN TIL DE SMÅ 

Til børn (6-12 år)

 1. FROST: Alle børn i denne alder vil sandsynligvis se Frost 2. Derfor kan du købe en DVD eller en filmbillet i gave. Men hvis du vil gøre noget ekstra, skal du ikke tøve med at tilføje nogle af vores frost produkter. Vi har alt: plakater, krus, notesbøger, kuglepenne, badges… Selv Elsa ville ikke kunne fryse et varmt og lykkeligt hjerte som det hos dine børn, når du giver dem sådan en gave ❄️
 2. Sejt & sjovt tilbehør til soveværelset: Lav dem til et dejligt soveværelse, så de har det godt, når de tager venner med hjem efter skole. Hvis du vil undervise dem ubevidst, eller hvis de har et brændende ønske om at forstå verden omkring dem, skal du købe dem en af vores uddannelsesplakater. F.eks. denne med et kort over Europa er meget populær.
 3. Noget til skolen: Vi ved alle dette – så snart vi giver børnene noget nyt, tager de sig af det i et stykke tid, men efter en uge er det allerede ødelagt eller glemt. Men hvis du giver dem en taske, en flaske, en notesbog eller nogle tusser, som de virkelig ville elske, kan du ændre det! Du vil se, hvordan de vil lære at passe på det. Plus for børn, der har problemer med opmærksomhed i skolen, kan en dejlig notesbog være en ekstra motivation til at skrive ting fra tavlen ned. 😊
 4. Skåle og krus: De fleste børn vil ikke spise eller drikke meget. Især når det kommer til sunde ting som broccoli og spinat. Køb dem en skål eller en kop med nogle af deres yndlingshelte. Vores tip: Spiderman sæt med to tallerkner, en skål og et krus🕸🕷.
 5. Noget småt: Selv i denne alder nyder børn små ting som badges, klistermærker eller nøgleringe. Giv dem en af disse dejlige Harry Potter Chibi nøgleringe, og bare rolig, de er ikke Dudley Dursley – de vil sætte pris på det 🙃.
 6. Tryllestaven fra Fantastiske Skabninger: I dag skal børn opfordres til at lege så meget offline som muligt. Endnu bedre, hvis de også selv kan opfinde legen. Med en tryllestav som denne, vil de helt sikkert tilbringe alle deres dage udenfor.

 

TIL SAMLINGEN TIL BØRN 

Til teenagere (13-19 år)

 1. Plakater: ved du, hvilken kunstner de bedst kan lide? Hvilken film/tv-serie? Eller hvilket sted drømmer de om at være? Køb dem en plakat! De kan hænge den på en soveværelsesvæg, en dør eller endda et skab i skolen.
 2. To-go kopper og flasker: Selvom det ikke længere er den nyeste trend, er det stadig meget populært. Uanset om du vil have dem til at være mere miljøvenlige og derfor ikke altid købe nye vandflasker, eller de ofte glemmer at drikke nok vand, og en ny flaske kan motivere dem – er dette den perfekte gave. Og der er aldrig nok krus i huset 😉. Vores tip: et playstation krus til gamerne.
 3. Lærredstasker & rygsække: Igen noget de vil bruge og samtidig noget, der ville gøre dem glade. Rygsække og skuldertasker er en god idé for alle studerende.
 4. Notesbøger: De har en tendens til at forsvinde næsten hurtigere end chokolade! Hvis de får dårlige karakterer, og du gerne vil opfordre dem til at skrive noter, er en cool ny notesbog den rigtige vej at gå. 🙃 Selv hvis de bare elsker at tage smukke notater er det en god ide. Den bedste ting ved denne gave er, at du altid kan tænke på 10 nye måder at bruge den på. Vores tip: Stranger things notesbog.
 5. Skrabekort: Støt deres drømme! Kan de lide at rejse? Vil de gerne rejse verden rundt? Køb dem et skrabekort. Det ser virkelig flotte ud på væggen, og skrabningen er ret tilfredsstillende.

 

TIL SAMLINGEN TIL TEENAGERE 

Uanset hvad du vælger, har børn mest brug for kærlighed.

Brug lidt kvalitetstid sammen! 🖤

 

Vi håber, at dette i det mindste var lidt nyttigt og ønsker dig held og lykke med gaverne!

 

 

TIL SAMLINGEN AF GAVER TIL BØRNVesna

Movies and design enthusiast who believes that despite the rules, her Patronus would be Joey Tribbiani or a giant coffee mug.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top