We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

Klistermærker

Vægklistermærker & Møbel klistermærker

Vi vil printe dine yndlingsmotiver nu som klistermærker!

Klistermærker er sæsonens hit! Pynt dit interiør med en smuk selvklæbende plakat eller et klistermærketapet og klistrer det gerne fra sted til sted. Det tager ikke mere end 5 minutter at påføre klistermærket. Vælg fra vores brede udvalg af motiver det rigtige til dit værelse.

Hvad kan jeg vælge imellem?

  • Selvklæbende plakater på væggen
  • Selvklæbende tapeter på væggen
  • Møbel klistermærker
  • Dør klistermærker

Selvklæbende tapeter på væggen

Hvordan påføres selvklæbende tapet?

Tag et kig på vores video og se selv!

Applikationen er nem, selv børn kan gøre det! Du behøver hverken hammer eller søm og heller ikke lim. I modsætning til vlies tapet, hvor du har brug for lim, holdes wallstickeren på væggen af sig selv takket være akrylatlimen. Og ikke kun på vægge, du kan sætte det på gipsvægge og endda vinduer eller døre. Lad os sige, at der kommer en boble under maleriet, det kan ske. Det gør ikke noget, du kan løsne det, glatte boblerne ud og sætte det fast igen.

Selvklæbende plakater på væggen

Hvorfor du skal købe en selvklæbende plakat

Overvejer du at dekorere din væg, men ved ikke hvordan og hvor du skal hamre sømmene i? Hvad hvis du rammer strømmen? Og hvad hvis du holder op med at kunne lide motivet efter en måned? Med vores vægmalerier kan du lægge al din tvivl bag dig! Få vores vægklistermærke i enhver størrelse, du ønsker, og få den bedste dekoration til dig!

Brug klistermærke til at skjule eventuelle defekter i væggen!

Og hvad med det ene hul i væggen, der har stirret på dig i 2 måneder? Du kan beholde spartelmasse og farve i kælderen, bare hæng vægmaleriet over det. Takket være en modstandsdygtig lim kan wallstickeren flyttes flere gange og klæber stadig som første gang. Og efter du har pillet det af, forbliver væggen i samme stand, vægmaleriet beskadiger ikke malingen.

Møbel klistermærker

Nyhed: Klistermærker på dine yndlingsmøbler

Vælg mellem vores skønne firkantede motiver designet direkte til sofabordet eller gennemse vores smukke illustrationer, fotos eller andre motiver og klip dem blot i den ønskede form med en saks. Klistermærker er den perfekte måde at forvandle det gamle til et nyt og diskret stykke til dit interiør.

Tilgængelige størrelser:

55 x 55 cm
60 x 60 cm
80 x 80 cm


Dør klistermærker

Har du nogensinde overvejet at tilføje et moderne twist til din dør? Dekorer dem med en original selvklæbende plakat designet lige til døren! Vælg den rigtige til dit interiør fra vores film eller minimalistiske motiver. Vi tilbyder dørklistermærker i en universel størrelse på 64x80 cm, som passer til dem alle. Du skal blot sætte den på og skrælle af efter behov. Bevist for dig!

Inspiration

Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters


EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top