We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: PLAKATER prisnedslag 20 % ×

Indramning

Mere end 50 stilarter af bøjler og rammer

Stort udvalg af italienske kvalitetsrammer - vælg mellem mere end 50 slags plakatbøjler. Vælg en fotoramme, som passer bedst til dit billede og interiør.

 

Stil fremhæver en person, præcis som en ramme fremhæver et billede

Du kan nemt forvandle et almindelig billede til et unikt kunstbillede ved hjælp af den rigtige ramme. Dette vil give dig et fejlfri indtryk. Vælg en smuk ramme fra vores store udvalg.

Tilpassede rammer

Bring dit kunst til live og lav et vaskeægte mesterværk. Vi bruger den nyeste teknologi som garanterer at dit kunstbillede og din ramme vil vare hele livet.


Mat lamineret film overflade


Vores matte film laminering på overfladen beskytter kunstbilledet mod skader, fingeraftryk og solstråler. Det fjerner også alle uønskede refleksioner.

Indrammet på 15 arbejdsdage!

Processen med indramningen og forsendelsen tager cirka 15 - 20 arbejdsdage.

Mere end 50 stilarter af bøjler og rammer

Stort udvalg af italienske kvalitetsrammer - vælg mellem mere end 50 slags plakatbøjler. Vælg en fotoramme, som passer bedst til dit billede og interiør.

 

Afsendt sikkert til din hoveddør


Vi garanterer at levere dit kunst sikkert uden nogen form for skader til dit hjem.

Ordren til rammen er en bindende aftale, du kan derfor ikke annullere ordren.

Færdige rammer

Vælg mellem vores færdige rammer, hvis du ønsker en billigere løsning. Disse rammer er lavet af plexiglas materiale og har savtakkede metalbøjler på bagsiden.

Vores rammer har en tidløs stil

Er du interesseret i at dekorere dit hjem på en ny måde, men er bange for at kunstbilledet ikke vil matche? Vores rammer er tidløse - skift blot det gamle kunstbillede ud med et nyt, så nemt er det!

Mange forskellig farver og størrelser

Vælg en ramme der vil passe perfekt med dit kunstbillede og en farve der passer til din indretning. Hvis du er i tvivl om hvilken farve og materiale du skal vælge, kan du kontakte os og sende et billede af det du ønsker at få indrammet. Vores hold af designerer vil vælge en passende ramme til dig!

Ramme - Plakat 61x91,5 cm
Ramme - Plakat 61x91,5 cm Sort - Plast
Udsolgt
·
Ramme - MiniPlakat 40x50 cm
Ramme - MiniPlakat 40x50 cm valnød MDF
149 kr På lager!
·

Bøjler til plakater

Hvis du ikke er til konventionelle rammer, har vi løsningen til dig! Prøv vores plastik rammer. Det er nemt at hænge plastikrammen op ved hjælp af snor og et søm på væggen.

Vores plastikrammer er tilgængelige i sorte og hvide farver i forskellige størrelser.

Dobbeltklæbende tape

Med vores dobbeltklæbende tape kan hænge plakater op uden at skade væggen.Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top