We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FANTASY & SCI-FI rabat -40 %

Indramning

Stil fremhæver en person, præcis som en ramme fremhæver et billede

Du kan nemt forvandle et almindelig billede til et unikt kunstbillede ved hjælp af den rigtige ramme. Dette vil give dig et fejlfri indtryk. Vælg en smuk ramme fra vores store udvalg.

Tilpasset indramning

Vi vil udskrive, laminere og indramme det valgte motiv efter dine ideer. Rammen indeholder ikke noget glas. Den gennemsigtige lamineringsfolie beskytter plakaten mod ydre påvirkninger, så du behøver ikke bekymre dig om nogen skade på den. Samtidig er laminering et meget mere holdbart materiale end glas eller plexiglas, og det knækker ikke. Takket være dette er denne type indramning meget sikrere og desuden er der ingen pletter på den.

Mat lamineret film overflade


Vores matte film laminering på overfladen beskytter kunstbilledet mod skader, fingeraftryk og solstråler. Det fjerner også alle uønskede refleksioner.

Indrammet på 15 arbejdsdage!

Processen med indramningen og forsendelsen tager cirka 15 - 20 arbejdsdage.

Mere end 50 stilarter af bøjler og rammer

Stort udvalg af italienske kvalitetsrammer - vælg mellem mere end 50 slags plakatbøjler. Vælg en fotoramme, som passer bedst til dit billede og interiør.

 

Afsendt sikkert til din hoveddør

 

Vi garanterer at levere din pakke direkte til din hoveddør uden nogen former for skader

Ordren til rammen er en bindende aftale, du kan derfor ikke annullere ordren.

Færdige rammer

Indram det selv! Vælg mellem vores færdige rammer, hvis du ønsker en billigere løsning. Disse rammer er lavet af plexiglas materiale og har savtakkede metalbøjler på bagsiden.

Vores rammer har en tidløs stil

Er du interesseret i at dekorere dit hjem på en ny måde, men er bange for at kunstbilledet ikke vil matche? Vores rammer er tidløse - skift blot det gamle kunstbillede ud med et nyt, så nemt er det!

Mange forskellig farver og størrelser

Vælg en ramme der vil passe perfekt med dit kunstbillede og en farve der passer til din indretning. Hvis du er i tvivl om hvilken farve og materiale du skal vælge, kan du kontakte os og sende et billede af det du ønsker at få indrammet. Vores hold af designerer vil vælge en passende ramme til dig!

Bøjler til plakater

Hvis du ikke er til konventionelle rammer, har vi løsningen til dig! Prøv vores plastik rammer. Det er nemt at hænge plastikrammen op ved hjælp af snor og et søm på væggen.

Vores plastikrammer er tilgængelige i sorte og hvide farver i forskellige størrelser.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top