We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: FILMPLAKATER prisnedslag 25 % ×

Fortrydelsesret

365 dages tilfredshedsgaranti

Europosters tilbyder førsteklasses varer og derfor garanterer vi din tilfredshed 100%.


Du har op til 365 dage til at returnere dine varer - et helt år!

Din tilfredshed er det vigtigste for os. Derfor har vi udvidet vores returpolitik til 356 dage. Så du kan trygt købe hos os. Hvis en vare ikke lever op til dine forventninger, så kan du bare sende det tilbage og vi refunderer eller ombytter dine varer.

 

Returneringsprocedure

1) Varer beskadiget under fragt

Hvis du har mistanke om at dine varer er blevet beskadiget under fragt, må du godt emaile os på info@europosters.eu med det samme og vedhæfte et foto af den beskadigede indpakning og det beskadigede produkt. Vi kontakter dig med det samme, for at aftale næste skridt. Din email skal sendes inden for 48 timer efter modtagelse. Klager modtaget efter denne periode er ikke gyldige.

 

2) Varer beskadiget inden for 24 måneder efter køb

Er dine varer blevet beskadiget af for eksempel sollys? Send os en email på info@europosters.eu med et foto af dine beskadigede varer og vi kontakter dig herefter for at aftale næste skridt.

 

3) Ikke tilfreds med de bestilte varer

Måske passer dine varer ikke til farven på din sofa eller de passer ikke til din lejlighed. Det er ikke problem, bare send dine varer tilbage og vi refunderer dig beløbet. Pak dine varer sikkert (helst i den originale indpakning) og send dem til nedenstående adresse.

 

Læg en seddel med navn, ordrenummer og kontonummer til refundering af pengene.

Send venligst den samme information til info@europosters.eu.

Vi sender dig refunderingen inden for 14 dage efter modtagelse af de returnerede varer.


4) Har modtaget de forkerte varer

Har du modtaget nogle andre varer end dem du har bestilt? Send os venligst et billede af den vare du har modtaget på info@europosters.eu. Vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale næste skridt.

 

5) Manglende varer i ordren

Mangler der nogle varer i din ordre? Send os en liste over de manglende varer på info@europosters.eu. Vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale næste skridt.


Email os venligst dine refunderingspræferencer. Du kan vælge mellem disse to muligheder:

  • Pengene tilbage
  • Ombytning


Hvis du vælger at returnere varerne inden for 14 dage, refunderer vi dig for varens omkostninger og den laveste pris for forsendelse, hvis den er blevet opkrævet. Efter 14 dage refunderer vi kun værdien af varerne.

Tilpassede varer (Print on demand, tapettryk, indramning og produkter fra fotobanken) omfattes ikke i de 14 dages tilbagetrækning fra kontrakten og heller ikke 365 dages returretten.

For flere detaljer, læs venligst vores Købsbetingelser.

 

Kontakt:

Europosters, s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Czech RepublicDecorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top