We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

Returpolitik

 

Din tilfredshed er det vigtigste for os. Så du kan trygt købe hos os. Hvis en vare ikke lever op til dine forventninger, kan du bare sende den tilbage og vi refunderer eller ombytter dine varer.

Brug gerne vores system til garantikrav, eller følg nedenstående trin.


100 %
Tilfredshedsgaranti

Din tilfredshed er det vigtigste for os. Så du kan trygt købe hos os. Hvis en vare ikke lever op til dine forventninger, kan du bare sende den tilbage og vi refunderer eller ombytter dine varer.

Brug gerne vores system til garantikrav, eller følg nedenstående trin.

Sådan gør du, når du returnerer varerne:

I hvilke situationer kan du returnere varerne?

1) Varer beskadiget under fragt

Hvis du har mistanke om at dine varer er blevet beskadiget under fragt, kan du sende os en mail på info@europosters.eu med det samme og vedhæfte et foto af den beskadigede indpakning og det beskadigede produkt. Vi kontakter dig med det samme, for at aftale næste skridt. Din email skal sendes inden for 48 timer efter modtagelse. Klager modtaget efter denne periode er ikke gyldige. Du behøver ikke at sende de beskadigede varer tilbage til os.


2) Varer beskadiget inden for 24 måneder efter køb

Er dine varer blevet beskadiget af for eksempel sollys? Send os en mail på info@europosters.eu med et foto af dine beskadigede varer og vi kontakter dig herefter for at aftale næste skridt. Garantiperioden dækker ikke mangler problemer af skødesløs håndtering eller mekanisk skade.

 

3) Ikke tilfreds med de bestilte varer

Måske passer dine varer ikke til farven på din sofa eller de passer ikke til din lejlighed. Det er intet problem, bare send dine varer tilbage og vi refunderer dig beløbet. Pak dine varer sikkert (helst i den originale indpakning) og send dem til nedenstående adresse.

Hvis du vælger at returnere varerne inden for 14 dage, refunderer vi dig for varens omkostninger og den laveste pris for forsendelse, hvis den er blevet opkrævet. Efter 14 dage refunderer vi kun værdien af varerne. Efter 14 dage får du kun pengene tilbage for varerne- Forsendelsesomkostningerne skal betales af dig.

 

4) Har modtaget de forkerte varer eller manglende varer i ordren

Har du modtaget nogle andre varer end dem du har bestilt? Mangler der nogle varer i din ordre? Det kan ske, og vi undskylder for det. Send os venligst et billede af den vare du har modtaget på info@europosters.eu. Vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale næste skridt.

 

5) Produkt af dårlig kvalitet?

Har du modtaget et produkt i en dårlig kvalitet eller et sløret billede? Send os venligst et billede af den vare du har modtaget på info@europosters.eu. Vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale næste skridt.

Hvordan pakker og returnerer man varerne?

Hvis du sender varerne tilbage, skal du sørge for, at de er pakket sikkert, så de ikke beskadiges under transporten. Brug ideelt den originale emballage, der fulgte med varerne.

Sammen med pakken bedes du sende os en mail til info@europosters.eu med information om, at du returnerer varerne. Angiv dit navn, ordrenummer og kontonummer, som du vil have refundering til.

Vi returnerer pengene for varerne til dig, inden for 14 dage efter modtagelse af den uskadede forsendelse på vores lager.

Hvor skal du returnere varerne?

Mærk varerne synligt og send dem til følgende adresse:

EUROPOSTERS, s.r.o.
Žďár nad Metují 139 
549 55
Tjekkiet

Er der nogen undtagelser?

Varer, der er lavet efter din anmodning, kan ikke returneres. Sådanne varer kan kun sendes tilbage i tilfælde af en tydelig trykfejl eller beskadigelse fra vores side. Undtagelserne er:

  • print af dine egne fotos på fotopapir og lærred

  • kunsttryk efter behov på fotopapir, lærred eller fototapet

  • tilpasset indramning

For flere detaljer, læs venligst vores Købsbetingelser.

Returformular

For at forenkle returprocessen af varerne er du velkommen til at bruge vores regenereringsformular. Formularen kan udfyldes online og sendes via e-mail, eller den kan udfyldes manuelt og sendes sammen med varerne til ovenstående adresse.

Download vores returformular her.
EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–16:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top