We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Opdag de bedste tilbud denne uge: LÆRREDSBILLEDER prisnedslag -20 % ×

Fortrydelsesret

Du har op til 365 dage til at returnere dine varer - et helt år!

Din tilfredshed er det vigtigste for os. Derfor har vi udvidet vores returpolitik til 356 dage. Så du kan trygt købe hos os. Hvis en vare ikke lever op til dine forventninger, kan du bare sende den tilbage og vi refunderer eller ombytter dine varer.

Sådan gør du, når du returnerer varerne:

I hvilke situationer kan du returnere varerne?

1) Varer beskadiget under fragt

Hvis du har mistanke om at dine varer er blevet beskadiget under fragt, kan du sende os en mail på info@europosters.eu med det samme og vedhæfte et foto af den beskadigede indpakning og det beskadigede produkt. Vi kontakter dig med det samme, for at aftale næste skridt. Din email skal sendes inden for 48 timer efter modtagelse. Klager modtaget efter denne periode er ikke gyldige. Du behøver ikke at sende de beskadigede varer tilbage til os.


2) Varer beskadiget inden for 24 måneder efter køb

Er dine varer blevet beskadiget af for eksempel sollys? Send os en mail på info@europosters.eu med et foto af dine beskadigede varer og vi kontakter dig herefter for at aftale næste skridt. Garantiperioden dækker ikke mangler problemer af skødesløs håndtering eller mekanisk skade.

 

3) Ikke tilfreds med de bestilte varer

Måske passer dine varer ikke til farven på din sofa eller de passer ikke til din lejlighed. Det er intet problem, bare send dine varer tilbage og vi refunderer dig beløbet. Pak dine varer sikkert (helst i den originale indpakning) og send dem til nedenstående adresse.

Hvis du vælger at returnere varerne inden for 14 dage, refunderer vi dig for varens omkostninger og den laveste pris for forsendelse, hvis den er blevet opkrævet. Efter 14 dage refunderer vi kun værdien af varerne. Efter 14 dage får du kun pengene tilbage for varerne- Forsendelsesomkostningerne skal betales af dig.

 

4) Har modtaget de forkerte varer eller manglende varer i ordren

Har du modtaget nogle andre varer end dem du har bestilt? Mangler der nogle varer i din ordre? Det kan ske, og vi undskylder for det. Send os venligst et billede af den vare du har modtaget på info@europosters.eu. Vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale næste skridt.

Hvordan pakker og returnerer man varerne?

Hvis du sender varerne tilbage, skal du sørge for, at de er pakket sikkert, så de ikke beskadiges under transporten. Brug ideelt den originale emballage, der fulgte med varerne.

Sammen med pakken bedes du sende os en mail til info@europosters.eu med information om, at du returnerer varerne. Angiv dit navn, ordrenummer og kontonummer, som du vil have refundering til.

Vi returnerer pengene for varerne til dig, inden for 14 dage efter modtagelse af den uskadede forsendelse på vores lager.

Hvor skal du returnere varerne?

Mærk varerne synligt og send dem til følgende adresse:

Europosters, s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Tjekkiet

Er der nogen undtagelser?

Varer, der er lavet efter din anmodning, kan ikke returneres. Sådanne varer kan kun sendes tilbage i tilfælde af en tydelig trykfejl eller beskadigelse fra vores side. Undtagelserne er:

  • print af dine egne fotos på fotopapir og lærred

  • kunsttryk efter behov på fotopapir, lærred eller fototapet

  • tilpasset indramning

For flere detaljer, læs venligst vores Købsbetingelser.

 Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Dette websted bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies. Mere info Jeg er enig ×
Top