We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

Levering og betaling

Levering og betaling


Produkt type LeveringsmådeLeveringstid
(arbejdsdage)
Samlet prisHver ekstra vare (+1)
Varer på lager GLS350 kr.
PostNord475 kr.
Fototapet GLS750 kr.
PostNord875 kr.
Indrammede og specialfremstillede varer GLS1669 kr. + 10 kr.
PostNord1789 kr. + 10 kr.

Levering

PostNord

PostNord vil informere dig om din leveringsstatus ved hjælp af en SMS og email. Det er muligt at ændre leveringsadressen. Pakken vil blive leveret af posten inden for 3-5 arbejdsdage, efter pakken er blevet sent. Hvis du ikke er hjemme når pakken bliver leveret, vil den blive opbevaret i 14 dage på det nærmeste opsamlingssted. Hvis din pakke ikke er ankommet inden for 3-5 dage, og du mangler information om tracking af pakken, kontakt venligst Post Nord (+ 45 70 70 70 30), eller kontakt vores kundeservice via e-mailen eller telefonnummeret vist nedenunder.

PostNord Opsamlingssted

Din pakke vil være klar til at blive hentet på opsamlingsstedet inden for 3-5 dage. Du vil blive informeret med en e-mail eller en SMS, når pakken er ankommet til opsamlingsstedet, og er klar til at blive hentet. Du pakke vil blive opbevaret på opsamlingsstedet i 14 dage. Hvis din pakke ikke er ankommet inden for 3-5 dage, og du mangler information om sporingen af pakken, kontakt venligst Post Nord (+ 45 70 70 70 30), eller kontakt vores kundeservice via e-mailen eller telefonnummeret vist nedenunder.

GLS

Meddelelse om pakkelevering kommer via e-mail eller SMS.Første leveringsforsøg - GLS leverer pakken til modtagerens adresse på det første forsendelsesforsøg.  Hvis ingen er til stede på forsendelsestidspunktet, efterlader GLS-chaufføren et meddelelseskort til modtageren. Pakken bliver opbevaret i en GLS PakkeShop. Det er muligt at vælge en GLS PakkeShop som leveringsadresse.Hvis din pakke ikke er ankommet inden for 3-5 dage, og du mangler information om sporingen af pakken, kontakt venligst GLS (+45 76331100), eller kontakt vores kundeservice via e-mailen eller telefonnummeret vist nedenunder.


Betaling

Paypal

Du kan vælge at betale med din PayPal-konto, hvis du har en, eller direkte med kreditkort (Visa, MasterCard, Maestro, Discover, Amex). Dit kreditkort skal have tilladelse til at betale via internet. Betaling med PayPal giver dig automatisk køberbeskyttelse og sikrer dig ubeskadiget levering af dine varer eller pengene retur. Alle betalingsinformationer bliver behandlet fuldt fortroligt og der benyttes den nyeste sikkerheds- og krypteringsteknologi.

Betaling med kreditkort online

Vi accepterer følgende korttyper: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro og også Apple Pay, Google Pay. Vi bruger et 3D-sikkert system og SSL-kryptering til dine personlige data. Vi gemmer ingen oplysninger om dit kreditkort. Betaling med kreditkort online er sikkert. Hvis du har valgt at bruge denne betalingsmetode, vil du blive omdirigeret til vores behandlingsbank, som beder dig om at indtaste dine kortoplysninger: kortnummer, udløbsdato og valideringskode CVV2/CVC2 (trecifret kode trykt på underskriftspanelet på bagsiden af dit kort). Denne kode hjælper med at validere dig som en legitim kortholder og øger beskyttelsen mod snyd.

Klarna 

Klarna tilbyder direkte betalinger og betaling efter levering i en nemt et-kliks oplevelse der lader dig betale når det passer dig og som det passer dig. Klarna faktura: Kan betales inden for 14 dage fra fakturaen.

Apple Pay

Apple Pay er en kontaktløs betalingsteknologi, der kan bruges via iPhone, Apple Watch, iPad og Mac. Det understøttes af større kreditkortudbydere som Visa, MasteCard og American Express. Der er en to-faktor autentifikation via Touch ID, Face ID, PIN eller passcode og ingen forbrugsgrænse.

Google Pay

GPay fungerer præcis som Apple Pay, bare til androids. Det beskytter dine betalingsoplysninger med flere sikkerhedsniveauer og bruger et af de mest avancerede sikkerhedssystemer i verden, til at beskytte din konto. Når du betaler i butikkerne, giver tjenesten ikke dit rigtige kortnummer, så dine data er sikre.


Returpolitik

Din tilfredshed er det vigtigste for os. Hvis en vare ikke lever op til dine forventninger, kan du bare sende den tilbage og vi refunderer eller ombytter dine varer.

Sådan gør du, når du returnerer varerne?


Emballage

Vi pakker dine forsendelser med den største omhu i genbrugspapemballage af høj kvalitet, så de ikke bliver beskadiget under transporten. For bedre beskyttelse af plakater anbefaler vi, at du køber et holdbart gaverør, der kan modstå ekstrem håndtering.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top