We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

Loyalitets programmet

Loyalitets programmet

Vi belønner loyale kunder!

Vi har udarbejdet et særligt loyalitetsprogram til dig, takket være hvilket, du kan spare på hver af dine fremtidige ordrer.

Jeg vil gerne ha en loyalitetsrabat


 1. Hvordan får jeg rabat?
  Registrer din e-mail, og abonner på vores nyhedsbrev. Derfor holder vi dig løbende opdateret om de bedste tilbud og andre spændende nyheder. Din første ordre aktiverer også automatisk loyalitetsprogrammet, og du begynder at indsamle rabatter!

 2. Hvordan fungerer loyalitetsprogrammet?
  For hver ordre, du udfører, modtager du en rabat på 10 % af varernes samlede værdi, som du kan bruge på fremtidige køb. Hvis du fx bestiller for 500 kr. i samlet værdi, får du en rabat på 50 kr. til næste køb. Husk dog på, at rabatten kun kan dække op til 50 % af den samlede vareværdi ved næste køb. Anvend rabatten i kurven, efter du er logget ind.

 3. Hvad gælder rabatten for?
  Loyalitetsrabatten gælder for alle varer (selv dem, der var nedsatte i forvejen), og du kan kombinere den med alle andre rabatter og tilbud. Din optjente loyalitetsrabat udløber ikke. Rabatten kan ikke bruges til betaling af forsendelsesgebyr.

 4. Hvordan tjener jeg ekstra rabatpoint?
  Var du tilfreds med købet? Efter hver ordre sender vi en opfordring til at bedømme købet. Hvis du skriver en anmeldelse og sender os et billede af produktet, får du automatisk en ekstra rabat på 4 € på næste køb! Derudover kan du også vinde et gavekort på 40 €! Hvis du vil have flere oplysninger, kan du gå til Kundeudtalelser.

 5. Har du glemt, om du allerede har optjent rabat?
  Når du er logget ind på din konto, kan du til enhver tid tjekke, hvilke rabatter du allerede har optjent. Vi holder dig også opdateret via e-mail om beløbet på din aktuelle loyalitetsrabat.

Du kan til enhver tid afmelde din registrering enten via linket i bunden af nyhedsbrevet eller ved at sende os en e-mail på privacy@europosters.eu.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top