We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?

Loyalitets programmet

Loyalitets programmet

Vi belønner loyale kunder!

Vi har udarbejdet et særligt loyalitetsprogram til dig, takket være hvilket, du kan spare på hver af dine fremtidige ordrer.


  1. Tilmeld dig med din e-mail og tilmeld dig vores nyhedsbrev – vi vil løbende informere dig om de bedste kampagner og interessante nyheder. Tilmeldingen kan til enhver tid annulleres.

  2. For hver af dine gennemførte ordrer får du 10% rabat på den samlede værdi af produkterne, som du kan bruge til dit næste køb. For eksempel, når du bestiller noget til en værdi af 50 €, vil du modtage 5 € rabat i loyalitetsprogrammet. Denne rabat kan bruges til næste ordre for op til 50% af værdien af ​​de købte produkter.

  3. Du kan bruge din loyalitetsrabat i indkøbskurven efter at have logget ind med din e-mail.

  4. Rabatten kan ikke bruges til at betale forsendelsesgebyret. Du kan kombinere rabatten med alle andre rabatter og værdibeviser. 

  5. Gør dig selv eller dine kære glade med smukke plakater og originale gaver!

Jeg vil have loyalitetsrabatter

 

Har du ikke fundet svaret på dit spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, medlemmer af Europosters-teamet er klar til at hjælpe dig til enhver tid på info@europosters.euEuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–16:00

 

© 1999 – 2023 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top