We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Opdag de bedste tilbud denne uge: KUNSTFOTOGRAFI prisnedslag -15 % ×

Salgs- og leveringsbetingelser

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Virksomhedsoplysninger

Europosters.dk
Europosters s.r.o.
Hlavni 4
252 07
Stechovice
Czech republic

info@europosters.eu

PRISER OG VALUTA

Alle priser på Europosters.dk er gældende udsalgspriser i danske kroner inkl. 25 % moms, men eksklusiv gebyrer og leveringsomkostninger til udlandet, når der betales med et kreditkort udstedt i Danmark.

Priserne vises altid i Danske Kroner, når web-shoppen vises på dansk.

Transaktioner vil altid blive udført i danske kroner. Kortudstederen kan påføre gebyrer for valutaomregning. Europosters er ikke ansvarlig for gebyrer pålagt af kortudstederen.

Varer som postleveres til lande udenfor EU er fritaget for moms. Der kan dog tilkomme toldafgift, hvilket Europosters ikke er ansvarlig for.

Der tages forbehold for trykfejl, opdateringsfejl, prisændringer og udsolgte eller udgåede varer.

BETALING

Det er som privatkunde kun muligt at betale med kreditkort, PayPal hos Europosters.dk, da det sikrer dig bedst muligt som forbruger.

Følgende kort modtages: Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, V PAY, JCB, UnionPay, American Express.

Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du modtager kvittering for betalingen sammen med dine varer.

ORDREBEKRÆFTELSE

Når du har afgivet din ordre vil du modtage en ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen sendes til den e-mailadresse, som du har oplyst i forbindelse med købet. Ordrebekræftelsen indeholder et ordrenummer, som du skal oplyse, hvis du henvender dig til Europosters.

LAGER

Alle produkter der vises på hjemmesiden vil som udgangspunkt være på lager. Nogle produkter kan dog være udsolgte, Hvis dette er tilfældet, vil vi informere om det via e-mail med det samme og ikke senere end 5 dage efter ordremodtagelsen.

LEVERING

Vi benytter UPS til at levere indrammede varer. UPS er verdens største leveringfirma og vil sikre dig pålidelig levering af din pakke. Du vil blive informeret om din leveringsstatus af UPS via e-mail, hvor dit leveringsnummer, den forventede leveringsdato og et link, så du kan følge din pakkes vej frem til leveringen på den anførte adresse. UPS forsøger at levere tre gange på den anførte adresse. Chaufføren vil muligvis forsøge at kontakte dig per telefon ved levering ved tvivlsspørgsmål. Hvis du ikke er hjemme ved levering, vil UPS efterlade en seddel med kontaktnummer til deres callcenter og andre nødvendige informationer i forbindelse med leveringen. Du kan herefter kontakte UPS for at aftale tid og sted der passer dig i forbindelse med levering.

Vi benytter GLS til at levere alle andre varer. Du vil blive informeret om din leveringsstatus af GLS via e-mail, hvor dit leveringsnummer, den forventede leveringsdato og et link, så du kan følge din pakkes vej frem til leveringen på den anførte adresse. GLS samarbejder udvalgte steder med Post Danmark, så din pakke bliver muligvis leveret af Post Danmark. Hvis du ikke er hjemme, betyder dette muligvis også, at pakken bliver indleveret på dit nærmeste posthus til afhentning. Du vil modtage en pakkeseddel fra Post Danmark i forbindelse med dette.

FORTRYDELSESRET

Ifølge dansk lovgivning har du ret til at returnere det købte inden 30 dage efter modtagelsen. Hvis du vælger at returnere en vare, skal varen/varerne være i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Varen skal returneres i intakt original emballage, da original-emballagen udgør en væsentlig del af varens værdi.

Varer der returneres skal altid ledsages af en kopi af din faktura.

Du kan fortryde et køb ved at:
1) nægte at modtage varen, eller
2) tilbagesende eller tilbagegive varen til Europosters inden 30 dages fortrydelsesfristens udløb.

Fragtomkostninger ved at returnere varen til Europosters påhviler dig som forbruger.

Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage fra vi har modtaget varen, modtage en anvisning af det betalte beløb. Beløbet vil blive overført til det kort, som du anvendte ved betalingen.

Bemærk! Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Send varen til:

Europosters.dk
Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Czech republic

REKLAMATIONSRET

Du har 24 måneders reklamationsret. Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen for værende rettidig.

Reklamationer kan meddeles pr. e-mail: info@europosters.eu

Du kan udnytte reklamationsretten ved at sende varen retur med tydelig fejlbeskrivelse eller møde op på vores fysiske adresse og reklamere der. Vi betaler naturligvis rimelige forsendelsesomkostninger, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. Varen skal altid indsendes i forsvarlig emballage, så varen ikke lider skade under transporten. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage.

Reklamationsretten kan kun udnyttes, hvis reklamationen er berettiget og manglen ikke skyldes forkert brug eller skadeforvoldende adfærd.

Husk altid at medsende en beskrivelse af, hvorfor varen lider af en mangel.

Send varen til:

Europosters.dk
Europosters, s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Czech republic

PERSONDATAPOLITIK

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år.

Personoplysninger transmitteres til Europosters.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes af Europosters.dk i en database på en central server under bedst tænkelige sikkerhedsforanstaltninger i forhold til utilsigtet adgang udefra. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.

Ved at tilmelde dig vores e-mail nyhedsbrev, giver du os ret til at sende dig produktdetaljer og specielle tilbud. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på afmeld linket i e-mailen.

COPYRIGHT OG BILLEDBRUG

Det er ikke tilladt at downloade eller reproducere billeder fra Europosters.dk. Person(er) som forsøger at reproducere billeder fra siden vil blive retsforfulgt.


Disse salgs- og leveringsbetingelser er gyldige fra oktober 2012.Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top