We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % rabat på alt til vægge FÅ RABATKODE

Fototapeter med filmmotiverLad dine vægge komme til live med originale filmmalerier! Ikke-vævede eller selvklæbende vægmalerier med temaet Harry Potter, Hobbitten eller for eksempel Games of Thrones kan nu dekorere dit eller dine børns soveværelse. Vær ikke bange for at springe ind i det ukendte og vælge et af de licenserede tapeter, som alle filmfans vil misunde.


Vous souhaitez expédier un colis en France? Pour être redirigé, cliquez ici: Papiers peints de films Posters Muraux, Papier | Europosters

EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 14:30

 

© 1999 – 2023 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top