We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?

Om os


Om os

Vi startede som et lille firma i 1999 og er siden vokset til at blive en af førende sælgere af vægkunst og dekorationer til hjemmet i Europa! Vi er overbeviste om at du kan finde noget til lige netop din smag i vores udvalg af originale plakater, kunsttryk, træprint, metalskilte, fototapeter, krus og merchandise! Vi tilbyder også specialservices som indramning og print af personlige plakater og fotos. Vores team er dedikeret til at tilbyde dig perfekte dekorationer og inspirere dig på vores blog.Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning.

Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem.

Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

© 1999 – 2018 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top