We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Opdag de bedste tilbud denne uge: MARVEL prisnedslag -20 % ×

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Dette websted indsamler nogle personlige data fra dets brugere.

1. Ejer og dataansvarlig

Europosters, s.r.o., Hlavní 4, 252 03. Štěchovice (Tjekkiet), VAT 05040418

Ejerkontakt e-mail: info@europosters.eu

2. Typer af data indsamlet

Blandt de typer personoplysninger, som dette Websted indsamler, alene eller gennem tredjeparter, er der: Cookies; Brugsdata; e-mailadresse; fornavn; efternavn; telefonnummer; adresse; firmanavn; VAT nummer; Land; Postnummer; by.

Komplette detaljer om hver type indsamlede personlige data findes i de dedikerede sektioner i denne fortrolighedspolitik, eller ved specifikke forklaringstekster, der vises før dataindsamlingen.

Personlige data kan leveres frit af Brugeren eller, i tilfælde af brugsdata, indsamles automatisk, når de bruger dette websted.

Medmindre andet er angivet, er alle data, der kræves af dette Websted, obligatoriske, og manglende levering af disse data kan gøre det umuligt for dette Websted at levere sine tjenester. I tilfælde hvor dette Websted specifikt angiver, at nogle data ikke er obligatoriske, kan Brugere undlade at kommunikere disse data uden konsekvenser for tilgængeligheden eller funktionen af ​​tjenesten.

Brugere, der er usikre på, hvilke personlige data der er obligatoriske, er velkomne til at kontakte Ejeren.

Enhver brug af cookies - eller andre sporingsværktøjer - af dette Websted eller af ejerne af tredjeparts tjenester, der bruges af dette Websted, tjener formålet med at levere den service, der kræves af brugeren, ud over andre formål beskrevet i dette dokument og i cookiepolitikken, hvis den er tilgængelig.

Brugere er ansvarlige for alle tredjeparts personlige data, der er indhentet, offentliggjort eller delt via dette Websted, og bekræfter, at de har tredjeparts samtykke til at levere oplysningerne til Ejeren.

3. Måde og sted for behandling af Data

3.1. Metoder til forarbejdning

Ejeren træffer passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang, videregivelse, ændring eller uautoriseret ødelæggelse af Dataene.

Databehandlingen udføres ved hjælp af computere og/eller it-aktiverede værktøjer efter organisatoriske procedurer og tilstande, der er strengt relateret til de angivne formål. Ud over Ejeren, kan Dataene i nogle tilfælde være tilgængelige for visse typer ansvarlige personer, der er involveret i driften af dette Websted (administration, salg, markedsføring, juridisk, systemadministration) eller eksterne parter (såsom tredjeparts- partiudbydere af tekniske tjenester, leverandører, hostingudbydere, it-virksomheder, kommunikationsbureauer) udpeges om nødvendigt til Databehandlere af Ejeren. Den opdaterede liste over disse parter kan til enhver tid anmodes om fra Ejeren.

3.2. Retsgrundlag for behandling

Ejeren kan behandle personlige Data vedrørende Brugere, hvis et af følgende gælder:

  • Brugere har givet deres samtykke til et eller flere specifikke formål. Bemærk: I henhold til nogle lovgivninger kan Ejeren få lov til at behandle personoplysninger, indtil brugeren modsætter sig sådan behandling ("fravalg") uden at skulle afhænge af samtykke eller andre af følgende juridiske baser. Dette gælder dog ikke, når behandlingen af ​​personoplysninger er underlagt europæisk databeskyttelseslovgivning;

  • levering af data er nødvendig for udførelsen af ​​en aftale med brugeren og/eller for eventuelle forpligtelser før en kontrakt

  • behandling er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som Ejeren er underlagt;

  • behandling er relateret til en opgave, der udføres i offentlighedens interesse eller i udøvelsen af ​​officiel myndighed hos Ejeren;

  • behandling er nødvendig med henblik på legitime interesser forfulgt af Ejeren eller af en tredjepart.

Under alle omstændigheder vil Ejeren med glæde hjælpe med at afklare det specifikke juridiske grundlag, der gælder for behandlingen, og især om levering af personoplysninger er et lovbestemt eller kontraktmæssigt krav eller et krav, der er nødvendigt for at indgå en kontrakt.

3.3. Sted

Dataene behandles på Ejerens driftskontorer og andre steder, hvor de involverede parter er placeret.

Afhængigt af Brugerens placering kan dataoverførsler omfatte overførsel af Brugerens data til et andet land end deres eget.

Brugere har også ret til at lære om det juridiske grundlag for dataoverførsler til et land uden for EU eller til enhver international organisation, der er underlagt international folkeret eller oprettet af to eller flere lande, såsom FN, og om de sikkerhedsforanstaltninger, der er truffet af Ejeren for at beskytte deres Data.

Hvis en sådan overførsel finder sted, kan Brugerne finde ud af mere ved at tjekke de relevante sektioner i dette dokument eller forhøre sig med Ejeren ved hjælp af oplysningerne i kontaktsektionen.

3.4. Opbevaringstid

Personoplysninger behandles og opbevares så længe det kræves af det formål, de er indsamlet til.

Derfor:

Personoplysninger indsamlet med henblik på Ejerens legitime interesser (f.eks. Kommerciel kommunikation) opbevares så længe det er nødvendigt for at opfylde disse formål. Kommercielle meddelelser sendes til Brugerne i hele perioden af ​​deres samtykke.

I tilfælde af kunder, sendes kommercielle meddelelser, indtil deres abonnement afbrydes, eller indtil der gøres indsigelse mod behandlingen af ​​brugerdata til dette formål. Kommerciel kommunikation sendes dog i højst 10 år. Ejeren vil derefter bede om et nyt samtykke. Brugere kan finde specifikke oplysninger om Ejerens legitime interesser i de relevante afsnit i dette dokument, eller ved at kontakte Ejeren.

Ejeren kan få lov til at opbevare personoplysninger i en længere periode, hver gang Brugeren har givet samtykke til sådan behandling, så længe et sådant samtykke ikke trækkes tilbage. Desuden kan Ejeren være forpligtet til at opbevare personoplysninger i en længere periode, når det er nødvendigt for at udføre en juridisk forpligtelse eller efter en myndigheds ordre.

Når opbevaringsperioden udløber, slettes personoplysninger. Retten til adgang, retten til sletning, retten til berigtigelse og retten til dataportabilitet kan derfor ikke håndhæves efter udløbet af opbevaringsperioden.

4. Formålet med behandlingen

Data vedrørende Brugeren indsamles for at give Ejeren mulighed for at levere sin service, overholde sine juridiske forpligtelser, svare på anmodninger om håndhævelse, beskytte sine rettigheder og interesser (eller Brugeres eller Tredjeparts), opdage enhver ondsindet eller bedragerisk aktivitet, så vel som følgende: Analytics, Kontakte Brugeren, Registrering og godkendelse, Interaktion med eksterne sociale netværk og platforme, Annoncering, Remarketing og adfærdsmålretning, Tag Management, Visning af indhold fra eksterne platforme, Trafikoptimering og distribution, Adgang til tredjepartskonti og indholdsydelse og funktionstest (A/B test).

For specifikke oplysninger om de personoplysninger, der bruges til hvert formål, henvises Brugeren til afsnittet "Detaljeret information om behandling af personoplysninger".

5. Detaljeret information om behandling af personoplysninger

Personlige data indsamles til følgende formål og bruger følgende tjenester:

5.1. Adgang til tredjepartskonti

Denne type tjenester giver dette Websted adgang til Data fra din konto, på en tredjepartstjeneste og udfører handlinger med det.

Disse tjenester aktiveres ikke automatisk, men kræver udtrykkelig tilladelse fra Brugeren.

 

Facebook adgang (Facebook, Inc.)

Denne tjeneste giver dette Websted mulighed for at oprette forbindelse til Brugerens konto på Facebooks sociale netværk leveret af Facebook, Inc.

Anmodede tilladelser: Om mig; Aktiviteter; Aldersspænd.

Privatlivspolitik (US)

 

Facebook-tilladelser bedt om på dette Websted

Dette Websted beder muligvis om nogle Facebook-tilladelser, der giver det mulighed for at udføre handlinger med Brugerens Facebook-konto og hente oplysninger, herunder personlige data, fra den. Denne service giver dette Websted mulighed for at oprette forbindelse til Brugerens konto på Facebooks sociale netværk leveret af Facebook Inc.

For yderligere oplysninger om følgende tilladelser, henvises til dokumentationen til Facebook-tilladelser og Facebook privatlivspolitikken.

De anmodede tilladelser er følgende:

Grundlæggende oplysninger: Som standard inkluderer dette bestemte brugerdata såsom ID, navn, foto, køn og deres placering. Visse forbindelser fra Brugeren, såsom venner, er også tilgængelige. Hvis Brugeren har offentliggjort flere af deres data, vil der være flere oplysninger.

Om mig: Giver adgang til profilen 'Om mig'.

Aktiviteter: Giver adgang til Brugerens liste over aktiviteter.

Aldersinterval: Giver adgang til Brugerens alder.

5.2. Annoncering

Denne type tjenester gør det muligt at bruge Brugerdata til reklamekommunikationsformål. Disse meddelelser vises i form af bannere og andre reklamer på dette Websted, muligvis baseret på brugerinteresser.

Dette betyder ikke, at alle personlige data bruges til dette formål. Oplysninger og brugsbetingelser er vist nedenfor.

Nogle af de tjenester, der er anført nedenfor, kan bruge trackere til at identificere Brugere, eller de kan bruge teknikken til adfærdsmæssig retargeting, dvs. vise annoncer, der er skræddersyet til Brugerens interesser og adfærd, herunder dem, der findes uden for dette Websted. For mere information, se venligst privatlivspolitikkerne for de relevante tjenester.

Ud over enhver tilvalgsfunktion, der tilbydes af en af nedenstående tjenester, kan Brugere fravælge ved at besøge netværksannonceringsinitiativets fravalgsside.

Brugere kan også fravælge visse annonceringsfunktioner gennem gældende enhedsindstillinger, såsom enhedsannonceringsindstillinger for mobiltelefoner eller annonceindstillinger generelt.

 

Microsoft Annoncering (Microsoft Corporation)

Microsoft Annoncering er en reklametjeneste leveret af Microsoft Corporation.

Behandlede personoplysninger: Tracker; Brugsdata.

Privatlivspolitik - Fravalg.

 

Criteo (Criteo SA)

Criteo er en reklametjeneste leveret af Criteo SA.

Behandlede personoplysninger: Tracker; Brugsdata.

Privatlivspolitik - Fravalg.

5.3. Analytics

Tjenesterne i dette afsnit gør det muligt for Ejeren at overvåge og analysere webtrafik og kan bruges til at holde styr på Brugeradfærd.

 

Google Analytics (Google Inc.)

Google Analytics er en webanalysetjeneste leveret af Google Inc. (“Google”). Google bruger de indsamlede data til at spore og undersøge brugen af dette Websted, udarbejde rapporter om dets aktiviteter og dele dem med andre Google-tjenester.

Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og personliggøre annoncer fra sit eget reklamenetværk.

Behandlede personoplysninger: Cookies; Brugsdata.

Privatlivspolitik - Fravalg. (US)

 

Google Ads konverteringssporing

Google Ads konverteringssporing er en analysetjeneste, der leveres af Google LLC eller af Google Ireland Limited, afhængigt af placeringen, hvor dette Websted er åbnet fra, der forbinder data fra Google Ads reklamenetværket med handlinger, der udføres på dette Websted.

Behandlede personoplysninger: Tracker; Brugsdata.

Privatlivspolitik (US), Privatlivspolitik (IRL)

5.4. Kontakte Brugeren

Mailliste eller nyhedsbrev (dette Websted)

Ved tilmelding på maillisten eller tilmelding til nyhedsbrevet tilføjes Brugerens e-mailadresse til kontaktlisten over dem, der kan modtage mails, der indeholder oplysninger af kommerciel eller salgsfremmende art, vedrørende dette Websted. Din e-mailadresse kan også blive føjet til denne liste som et resultat af tilmelding til dette Websted eller efter et køb.

Behandlede personoplysninger: e-mailadresse.

5.5. Test af indhold og egenskaber (A/B test)

Tjenesterne indeholdt i dette afsnit giver Ejeren mulighed for at spore og analysere brugersvaret vedrørende webtrafik eller adfærd, vedrørende ændringer i strukturen, teksten eller ethvert andet komponent på dette Websted.

 

Google Optimize

Google Optimize er en A/B testtjeneste, der leveres af Google LLC eller af Google Ireland Limited, afhængigt af placeringen, hvor dette Websted åbnes, ("Google"). Google kan bruge personlige data til at kontekstualisere og personliggøre annoncer fra sit eget annoncenetværk.

Behandlede personoplysninger: Tracker; Brugsdata.

Privatlivspolitik (US), Privatlivspolitik (IRL)

5.6. Vise indhold fra eksterne platforme

Denne type service giver dig mulighed for at se indhold hostet på eksterne platforme, direkte fra siderne på dette Websted, og interagere med dem.

Denne type tjeneste indsamler muligvis stadig webtrafikdata for de sider, hvor tjenesten er installeret, selv når Brugere ikke bruger dem.

 

Google Fonts

Google Fonts er en skrifttypevisualiseringstjeneste, der leveres af Google LLC eller af Google Ireland Limited, afhængigt af hvor dette Websted er åbnet, hvilket gør det muligt for dette Websted at indarbejde indhold af denne art på sine sider.

Behandlede personlige data: Brugsdata; forskellige typer data som specificeret i tjenestens privatlivspolitik.

Privatlivspolitik (US), Privatlivspolitik (IRL)

5.7. Interaktion med eksterne sociale netværk og platforme

Denne type tjenester muliggør interaktion med sociale netværk eller andre eksterne platforme, direkte fra dette Websted.

Interaktion og information opnået via dette Websted er altid underlagt Brugerens privatlivsindstillinger for hvert socialt netværk.

Denne type tjeneste indsamler muligvis stadig trafikdata for de sider, hvor tjenesten er installeret, selv når Brugere ikke bruger dem.

Det anbefales at logge ud fra de respektive tjenester for at sikre, at de behandlede data på dette Websted ikke forbindes tilbage til Brugerens profil.

 

Facebook Like knap og sociale widgets (Facebook, Inc.)

Facebook Like knappen og sociale widgets er tjenester, der muliggør interaktion med Facebooks sociale netværk leveret af Facebook, Inc.

Behandlede personoplysninger: Cookies; Brugsdata.

Privatlivspolitik (US)

5.8. Registrering og godkendelse

Ved at registrere eller godkende, tillader Brugere dette Websted at identificere dem og give dem adgang til dedikerede tjenester.

Afhængigt af hvad der er beskrevet nedenfor, kan tredjeparter levere registrerings- og godkendelsestjenester. I dette tilfælde vil dette Websted være i stand til at få adgang til Data, der er gemt af disse tredjeparts tjenester til registrerings- eller identifikationsformål.

 

Feedbackfirmaer

Brugerne kan kun give en anmeldelse, hvis de accepterer at sende deres e-mail og personlige data til et feedbackfirma. De kan beslutte i det sidste trin i deres ordre.

Flere oplysninger om privatlivspolitik kan du finde på deres hjemmeside.

Vi bruger disse feedbackfirmaer:

Trustpilot - Privatlivspolitik.

 

Direkte registrering (dette Websted)

Brugeren registrerer sig ved at udfylde registreringsformularen og give personoplysninger direkte til dette Websted.

Behandlede personoplysninger: adresse; by firmanavn; land; e-mailadresse; fornavn; efternavn; telefonnummer; VAT nummer; postnummer.

 

Facebook Authentication (Facebook Ireland Ltd)

Facebook Authentication er en registrerings- og godkendelsestjeneste, der leveres af Facebook Ireland Ltd og er forbundet til Facebooks sociale netværk.

Behandlede personlige Data: forskellige typer Data som specificeret i tjenestens privatlivspolitik.

Privatlivspolitik (IRL)

5.9. Remarketing og adfærdsmålretning

Denne type tjeneste giver dette Websted og dets partnere mulighed for at informere, optimere og give reklamer baseret på tidligere brug af dette Websted af Brugeren.

Denne aktivitet lettes ved at spore Brugsdata og ved at bruge trackere til at indsamle oplysninger, som derefter overføres til de partnere, der administrerer remarketing og adfærdsmålretning.

Nogle tjenester tilbyder en remarketingmulighed baseret på e-mailadresselister.

Ud over enhver tilmeldingsfunktion, der leveres af en af nedenstående tjenester, kan Brugere fravælge ved at besøge netværksannonceringsinitiativets fravalgsside.

Brugere kan også fravælge visse annonceringsfunktioner gennem gældende enhedsindstillinger, såsom enhedsannonceringsindstillinger for mobiltelefoner eller annonceindstillinger generelt.

 

Criteo Dynamic Retargeting (Criteo SA)

Criteo Dynamic Retargeting er en remarketing- og adfærdsmålretningstjeneste leveret af Criteo SA., der forbinder aktiviteten på dette Websted med Criteo reklamenetværket.

Behandlede personoplysninger: Tracker; Brugsdata.

Privatlivspolitik - Fravalg (FRA)

 

Facebook Remarketing (Facebook Ireland Ltd)

Facebook Remarketing er en service til remarketing og adfærdsmålretning, der leveres af Facebook Ireland Ltd, der forbinder aktiviteten på dette websted med Facebook reklamenetværket.

Behandlede personoplysninger: Tracker; Brugsdata.

Privatlivspolitik - Fravalg (IRL)

 

Facebook Custom Audience (Facebook Ireland Ltd)

Facebook Custom Audience er en service til remarketing og adfærdsmålretning leveret af Facebook Ireland Ltd, der forbinder aktiviteten på dette websted med Facebook reklamenetværket. Brugere kan fravælge Facebooks brug af cookies til personalisering af annoncer ved at besøge denne fravalgsside.

Behandlede personoplysninger: e-mailadresse; Tracker.

Privatlivspolitik - Fravalg (IRL)

5.10. Tagadministration

Denne type tjenester hjælper Ejeren med at administrere de tags eller scripts, der er nødvendige på dette Websted på en central måde.

Dette resulterer i, at Brugerens data strømmer gennem disse tjenester, hvilket potentielt resulterer i opbevaring af disse Data.

 

Google Tag Manager

Google Tag Manager er en tagadministrationstjeneste, der leveres af Google LLC eller af Google Ireland Limited, afhængigt af placeringen, hvor dette Websted åbnes.

Behandlede personlige data: Brugsdata.

Privatlivspolitik (US), Privatlivspolitik (IRL)

5.11. Trafikoptimering og distribution

Denne type tjenester giver dette Websted mulighed for at distribuere sit indhold og optimere dets ydeevne, ved hjælp af servere placeret i forskellige lande.

Hvilke personoplysninger der behandles, afhænger af karakteristika og den måde, disse tjenester implementeres på. Deres funktion er at filtrere kommunikation mellem dette Websted og Brugerens browser.

I betragtning af den udbredte distribution af dette system, er det vanskeligt at bestemme de steder, hvortil indholdet, der kan indeholde personlige oplysninger om Brugeren, overføres.

 

Cloudflare (Cloudflare Inc.)

Cloudflare er en trafikoptimerings- og distributionstjeneste leveret af Cloudflare Inc.

Måden Cloudflare er integreret betyder, at den filtrerer al trafik gennem dette Websted, dvs. kommunikation mellem dette Websted og Brugerens browser, samtidig med at det tillader, at der indsamles analytiske Data fra dette Websted.

Behandlede personoplysninger: Tracker; forskellige typer data som specificeret i tjenestens privatlivspolitik.

Privatlivspolitik (US)

5.12. Leveringsselskaber

Brugernes personlige Data er også nødvendige at blive sendt til leveringsfirmaerne, der sørger for at levere ordren til Brugerne. Brugerne kan beslutte, hvilket leveringsselskab der skal levere deres køb.

 

Levering til Danmark tilbydes af disse leveringsselskaber:

DPD, Direct Parcel Distribution CZ, s. r. o.
Modletice 135
Říčany u Prahy 251 01
Czech Republic

PostNord
Terminalvägen 24
171 73 Solna, Sverige

GLS, General Logistics Systems Czech Republic s.r.o.
Průmyslová 5619/1
Jihlava 586 01
Czech Republic
Tel.: +420 567 771 111

GLS Denmark
Kokmose 3
DK-6000 Kolding
+45 76331100

Denmark A/S
Naverland 7 - 9
2600 Glostrup
Denmark
Tel.: 35 25 80 80

5.13. Betalingsformidlere

Braintree
PayPal (Europe)
S.à.r.l. et Cie, S.C.A.
22-24 Boulevard Royal L-2449
Luxembourg
Mere information om Braintree på www.paypal.com.

PayPal (Europa)
Mere information om PayPal på www.paypal.com.

Google Pay
Mere information om Google Pay på www.google.com.

Apple Pay
Mere information om Apple Pay på www.apple.com.

Klarna
Level 16, 175 Pitt Street
SYDNEY NSW 2000, Australia
Mere information om Apple Pay på www.klarna.com

6. Brugernes rettigheder

Brugere kan udøve visse rettigheder vedrørende deres Data behandlet af ejeren.

Navnlig har Brugerne ret til at gøre følgende:

  • Trække deres samtykke tilbage når som helst. Brugere har ret til at trække deres samtykke tilbage, hvis de tidligere har givet deres samtykke til behandlingen af ​​deres personlige Data.

  • Gøre indsigelse mod behandling af deres Data. Brugere har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​deres Data, hvis behandlingen udføres på et andet juridisk grundlag end samtykke. Yderligere detaljer findes i det dedikerede afsnit nedenfor.

  • Få adgang til deres Data. Brugere har ret til at lære, om Data behandles af Ejeren, få videregivelse vedrørende visse aspekter af behandlingen og få en kopi af de Data, der gennemgår behandling.

  • Bekræfte og søge opdatering. Brugere har ret til at kontrollere nøjagtigheden af ​​deres Data og bede om, at de opdateres eller rettes.

  • Begrænse behandlingen af ​​deres data. Brugere har ret til, under visse omstændigheder, at begrænse behandlingen af ​​deres data. I dette tilfælde behandler Ejeren ikke deres Data til andet formål end at gemme dem.

  • Få deres personlige Data slettet eller på anden måde fjernet. Brugere har ret til, under visse omstændigheder, at få slettet deres Data af Ejeren.

  • Modtage deres Data og få dem overført til en anden controller. Brugere har ret til at modtage deres Data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og, hvis det er teknisk muligt at overføre dem til en anden controller uden nogen hindring. Denne bestemmelse finder anvendelse, forudsat at Dataene behandles på automatiserede måder, og at behandlingen er baseret på Brugerens samtykke, på en kontrakt, som Brugeren er en del af, eller på forpligtelser før en kontrakt.

  • Indgive en klage. Brugere har ret til at indgive et krav til deres kompetente databeskyttelsesmyndighed.

6.1. Detaljer om retten til at gøre indsigelse mod behandlingen

Når personoplysninger behandles af almen interesse, i udøvelsen af en officiel myndighed, der er ejet af Ejeren eller med henblik på de legitime interesser, som Ejeren forfølger, kan Brugerne gøre indsigelse mod en sådan behandling, ved at give en grund relateret til deres særlige situation til at retfærdiggøre indsigelsen.

Brugere skal vide, at hvis deres personlige Data behandles til direkte markedsføringsformål, kan de dog når som helst gøre indsigelse mod denne behandling, uden at give nogen begrundelse. For at finde ud af, om Ejeren behandler personoplysninger til direkte markedsføringsformål, kan Brugerne henvise til de relevante afsnit i dette dokument.

6.2. Sådan udøves disse rettigheder

Enhver anmodning om at udøve brugerrettigheder kan rettes til Ejeren gennem kontaktoplysningerne i dette dokument. Disse anmodninger kan udøves gratis og vil blive behandlet af Ejeren så hurtigt som muligt og altid inden for en måned.

7. Juridiske oplysninger

Denne fortrolighedserklæring er udarbejdet på grundlag af bestemmelser i flere lovgivninger, herunder art. 13/14 i forordning (EU) 2016/679 (General Data Protection Regulation).

Denne privatlivspolitik vedrører udelukkende dette Websted, hvis ikke andet er angivet i dette dokument.

 

Seneste opdatering: 17. februar 2021



Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Dette websted bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies. Mere info Jeg er enig ×
Top