We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KALENDERE 2021 prisnedslag - 20% ×

Bedste gaveideer til kvinder

20. 11. 2019

Julen er her igen, sammen med Black Friday. Det perfekte tidspunkt at shoppe efter gave! Nogle gange er det ganske enkelt, og vi ved nøjagtigt, hvad vi skal give, men nogle gange sidder vi bare fast. Derfor har vi udarbejdet nogle ideer til, hvordan man glæde de vigtigste mennesker i dit liv – kvinderne 😂🤷🏼‍♀️.

En generel regel at følge

Helt fra starten er det godt at nævne noget virkelig vigtigt. Hvis du ikke kan tænke på noget større, eller du er bange for at tage risici med noget dyrere, som hun måske ikke engang kan lide – kan du lave hende en gavepakke fuld af forskellige ting, hun kan lide. De fleste af os har ofte slet ikke tid til at købe alle de små (ofte nødvendige) ting.

  

Når du ved, er hun besat af nogle film, tv serier, musikartist eller videospil

 1. Krus & Kopper: Selvom det ikke længere er den nyeste trend, er det stadig meget populært. Uanset om hun vil være mere miljøvenlig og ikke altid ønsker at købe nye vandflasker og to-go kaffekopper, eller ofte glemmer at drikke nok vand og en ny flaske kan motivere hende – vil dette være den perfekte gave. Og der er aldrig nok krus i huset 😉. Vores tip: Eco-cup Huskup eller denne fede Marvel kop.
 2. T-shirts & sweatshirts: Nogle piger elsker bare enkel stil, hvor de bare skal tage nogle enkle jeans med en kreativ sort/hvid T-shirt på. Ligesom vores smukke Expecto Patronum T-shirt fra Harry Potter. 👆🏼
 3. Plakater: En fantastisk gaveide til en der har en tom væg i lejligheden eller en bar plet på væggen 😅. Top tip: Daddy’s Lil Monster plakat fra Suicide Squad.
 4. Lærredstasker: En ny favorit taske? Du kan ikke få nok af dem. Vi anbefaler denne hvide med Central Perk-logoet fra Friends eller en mørkere med Iron Maiden.
 5. Og hvis du er sikker på, at hun vil kunne lide alt, så længe det har mærket fra den rigtige film/tv-serie, så køb hende et gave sæt! Vi foreslår: Marauders Map gavesæt med et krus, en ølbrik og en nøglering fra Harry Potter.

 

TIL GAVER & MERCH SAMLING

 

Når du vil give hende noget mere personligt

Vi har tusinder af fotos på vores telefoner, men at hænge et på væggen, der fanger et unikt øjeblik, har en helt anden charme. At give nogen et billede af jer to sammen er en god måde at udtrykke, hvor meget du interesserer dig for denne person, og hvordan du værdsætter alle de øjeblikke, i deler. Du kan udskrive dem i forskellige formater på fotopapir eller lærred via vores hjemmeside.

  

Når du ved, hun elsker at rejse

 1. Scratch Maps: Perfekt til at holde styr på alle de steder, hun har besøgt! Plus, det ser rigtig flot ud på væggen, og skrabningen er ret tilfredsstillende. 😁
 2. Indrammede rejsebilleder: Du kan f.eks. udskrive et smukt foto af hendes tidligere ture. Eller sæt flere fotos sammen i et fotocollage, mindmap eller en tidslinje med tilføjede pile og kommentarer, og udskriv det derefter på større fotopapir eller lærred.
 3. Inspirationsvæg: Er rejser til Machu Picchu eller New York en af hendes største drømme? Så kan du give hende en indrammet plakat eller et kunsttryk i glas med det bestemte sted. Eller en plakat (lærred) med et kort! Måske er dette det sidste skub hun har brug for, for endelig at komme dertil.
 4. Kortholdere: masser af billetter, masser af kort… Desuden ønsker vi ikke at have en enorm pung med os overalt, hvor vi går. Til en aften i byen eller til de kort, som vi ikke har brug for hver dag, er en simpel kortholder den perfekte ting.

Når du ved, hun nyder hverdagens øjeblikke:

 1. Tesæt: Et smagfuldt designet tesæt er bestemt et godt tip til bedstemødre, mødre eller endnu mere romantiske veninder. Vi anbefaler: Tesæt af Sam toft 👇🏼
 2. Noget til køkkenet: Skåle og glas går tit i stykker. På den anden side elsker de fleste mennesker mad og har ikke brug for nogen ekstra motivation til at spise. Imidlertid kan nogle mennesker have et problem med at spise morgenmad. Derfor foreslår vi, at du køber en dejlig morgenmads skål for at motivere dem.
 3. Puslespil og brætspil: Nyder hun tiden sammen, uanset om det er en kop kaffe eller en sjov aktivitet i varmen derhjemme? Kan hun lide at slappe af gennem aktiviteter, hvor hun ikke behøver at tænke på samme måde, som hun gør hele dagen, men uden at ville tilbringe hele dagen i sengen? Køb hende et unikt 3D puslespil eller et festspil. 🙃

 

 

Når du ved, foretrækker hun at tilbringe alle dage med en blyant i hånden

”Jeg elsker dagbøger, tusser, kuglepenne, huskeliste og alt hvad der giver mig en falsk illusion om, at jeg har styr på mit liv.”

 1. Notebooks: har en tendens til næsten at forsvinde hurtigere end chokolade! Tænk over, hvilken der ville være bedst til hendes nye hemmelige dagbog, mad/træningsdagbog, rejsedagbog eller enhver slags dagbog. Det bedste ved denne gave er, at du altid kan komme på 10 nye måder at bruge den på. Vores tip: Stranger things notesbog.
 2. Papirvarer: Motivation til at tage flere noter? Det, der vil holde dig i hendes tanker på lange kontor/skoledage? Under alle omstændigheder et godt valg!
 3. Malebøger og klistermærker: For nogle mennesker er farvelægning en fremragende måde at slappe af på. Klistermærker kan genoplive hver dagbog eller notesbog. Dette er måske ikke en kæmpe gave i sig selv, men hvis du lægger det i en gavepakke sammen med andre godt målrettede små gaver, er det måske lige det du mangler.

Når hun lige er flyttet

 1. Malerier og plakater på væggen: Investeringer i møbler er ofte vigtigere end pynt og tilbehør. Hvis du i det mindste har en lille idé om, hvilken stil hun kan lide, eller du kender hendes yndlingskunster, skal du ikke tøve med at vælge at af vores smukke lærred eller kunsttryk. Vores tip: Tjek kategorien Bedste sælgere.
 2. Dørmatte: forfærdeligt vejr, masser af mudder, masser af vand. Løsningen er en dørmatte! Tips fra os: Sorting hat fra Harry Potter eller Bend-the-Knee fra Game of Thrones.
 3. Nøgleringe: Jeg ved ikke med dig, men jeg kan aldrig finde mine nøgler. En meget god hjælp til dette er for eksempel en interessant nøglering. Den behøver ikke være ekstra tung, bare attraktivt nok til at fange dit øje. 😅
 4. Magneter: Noget forfriskende til et køleskab eller en radiator? Vores top tip: Darth Vader fra Star Wars.

 

 

Vi håber, at dette i det mindste var lidt nyttigt og ønsker dig held og lykke med gaverne!

 

TIL GAVER TIL KVINDER SAMLINGVesna

Movies and design enthusiast who believes that despite the rules, her Patronus would be Joey Tribbiani or a giant coffee mug.Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top