We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
20% rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

Bedste gaveideer til mænd

25. 11. 2019

Det perfekte tidspunkt at shoppe efter gaver! Af en eller anden grund er det lidt sværere at vælge den rigtige gave til mænd. Måske fordi de ofte føler, at de ikke har brug for noget (selvom du faktisk kan se gennem deres tøj, da de har haft det i omkring 100 år), eller fordi du bare ikke ved, hvad der kunne gøre dem glade. Derfor har vi forberedt nogle ideer til, hvordan man kan glæde enhver mand – bror, kæreste, far eller endda bedstefar. 👇🏼

 

 

Når du ved, han elsker en film, tv serie, musiker eller videospil

 1. Krus & kopper: Selvom det ikke længere er den nyeste trend, er det stadig meget populært. Uanset om han vil være mere miljøvenlig og ikke altid ønsker at købe nye vandflasker og to-go rejsekrus, eller ofte glemmer at drikke nok vand og en ny flaske kan motivere ham – ville dette være den perfekte gave. Og der er aldrig nok krus i huset 😉. Vores tip: til gamer kan du vælge et playstation krus, eller et Marvel krus til en Marvel fan.
 2. T-shirts & sweatshirts: Nogle mænd har bare et par foretrukne T-shirts, som de bruger om og om igen. Føj noget nyt originalt til denne onde cirkel, afhængigt af hvad de kan lide 🙃 Du vil helt sikkert finde noget, som selv ældre herrer har en svaghed for; måske en musikgruppe eller en filmklassiker?
 3. Plakater: De fleste mænd er ligeglade med stearinlys, blomster i vaser eller anden fin hjemmepynt, men plakater er noget andet! De har evnen til at berige enhver mur eller dør (eller en beskidt gang). Vi anbefaler: en plakat med Stranger Things eller en filmklassiker – Pulp fiction.
 4. Rygsække og skuldertasker: Igen noget, han vil bruge og samtidig noget, der ville gøre ham glad. Rygsække og skuldertasker er en god idé til alle studerende.
 5. Notesbøger & Papirvarer: en motivation til at tage flere notater? Det, der vil holde dig i hans sind på lange kontor/ skoledage? Under alle omstændigheder et godt valg! Top tip: en elegant Dobby notesbog, eller til elskere af anime og manga – Naruto notesbog.
 6. Og hvis du er sikker på, at han vil kunne lide alt, så længe det er fra den rigtige film/tv-serie, så køb ham et gavesæt! Vi foreslår: Harry Potter-gavesæt med et glas, et krus og endda en nøglering!

 

TIL GAVER & MERCH SAMLING

  

Når du vil give ham noget mere personligt 🖤

Vi har tusinder af fotos på vores telefoner, men at hænge et på væggen, der fanger et unikt øjeblik, har en helt anden charme. At give nogen et billede af jer to sammen er en god måde at udtrykke, hvor meget du interesserer dig for denne person, og hvordan du værdsætter alle de øjeblikke, i deler. Og lad dig ikke narre af stereotyper, dette kan mænd også sætte stor pris på! Du kan udskrive dem i forskellige formater på fotopapir eller lærred via vores hjemmeside.

 

Når du ved, han elsker at rejse

 1. Scratch Maps: Perfekt til at holde styr på alle de steder, han har besøgt! Plus, det ser rigtig flot ud på væggen, og skrabningen er ret tilfredsstillende. 😁  En nyhed er så: et brunt stempelkort.
 2. Indrammede rejsebilleder: Du kan f.eks. udskrive et smukt foto af hans tidligere ture. Eller sæt flere fotos sammen i et fotocollage, mindmap eller en tidslinje med tilføjede pile og kommentarer, og udskriv det derefter på større fotopapir eller lærred.
 3. Inspirationsvæg: Er rejser til Cuba eller New York en af hans største drømme? Så kan du give ham en indrammet plakat eller et kunsttryk i glas med det bestemte sted. Eller en plakat (lærred) med et kort! Måske er dette det sidste skub han har brug for, for endelig at komme dertil.
 4. Kortholdere: masser af billetter, masser af kort… Desuden ønsker vi ikke at have en enorm pung med os overalt, hvor vi går. Til en aften i byen eller til de kort, som vi ikke har brug for hver dag, er en simpel kortholder den perfekte ting.

 

 

Når han lige er flyttet 🏠

 1. Plakater og metalskilte på væggen: Som vi tidligere har nævnt, er plakater et godt valg til mænd. Derudover er investeringer i møbler ofte vigtigere end pynt. Du kan finde en lang række forskellige plakater og metalskilte på vores hjemmeside. Vores tip: plakater fra sportskategorien eller Retro & Vintage metalskilte.
 2. Puder
 3. Noget til køkkenet: Skåle og glas går tit i stykker. På den anden side elsker de fleste mennesker mad og har ikke brug for nogen ekstra motivation til at spise. Imidlertid kan nogle mennesker have et problem med at spise morgenmad. Derfor foreslår vi, at du køber en dejlig morgenmads skål for at motivere dem.
 4. Dørmåtte: forfærdeligt vejr, masser af mudder, masser af vand. Løsningen er en dørmåtte! Tips fra os: Welcome-to-the-Dark-Side fra Star Wars.
 5. Nøgleringe: Jeg ved ikke med dig, men jeg kan aldrig finde mine nøgler. En meget god hjælp til dette er for eksempel en interessant nøglering. Den behøver ikke være ekstra tung, bare attraktivt nok til at fange dit øje. 😅
 6. Magneter: Noget forfriskende til et køleskab eller en radiator? 

 

 

Vi håber, at dette i det mindste var lidt nyttigt og ønsker dig held og lykke med gaverne!

 

TIL GAVER TIL MÆND SAMLINGVesna

Movies and design enthusiast who believes that despite the rules, her Patronus would be Joey Tribbiani or a giant coffee mug.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top