We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: MUSIK prisnedslag 15 % ×

Spilanmeldelse: Halo Wars 2

30. 03. 2017

Vores blog om spilanmeldelse er helt ny, og dette er vores første indlæg! Det første spil på vores liste er det nye Halo Wars 2 spil, hvilket bringer den intense historie om overlevelse fra Halo Universet ind i RTS (real-time strategi) genren. Desværre er den ikoniske karakter fra historien Master Chief ikke til stede i det nye spil. Vi håber at du vil nyde vores tanker omkring dette spil, men vær på vagt for der vil fremstå enkelte spoilers!

Halo Wars 2 – Key Art Poster; 55 kr 

Historien

I spillet er spilleren om bord på UNSC skibet ved navn Spirit Of Fire, med et hold der bliver ledet af Kaptajn James Cutter. Dette er lige efter Halo 5 spillet hvor Master Chief havde sin… misforståelse med Cortana. Målene er placeret i 12 separate kampagne missioner. Fjenden er repræsenteret af the Covenant military faction, the Banished, ledet af en ved navn Atriox. Målet i spillet er at stoppe de fjendtlige kræfter, fra at lave destruktive Halo ringe.

Karatererne 

Først er der the Spartans som er hjernevasket og mangler personlighed og nogen form af følelser. De bliver opdraget til at være krigsmaskiner. Derudover er der en AI ved navn Isabel. Hendes følelser; frygt og håb er glædeligt præsenteret for holdet, hvilket gør hende meget menneske-agtig. Hun har rollen som en guide igennem det meste af kampagnen. Til sidst er der fjenden Atriox, som modtog mest karakteropbygning igennem historien. Vi har set hans forhistorie, hans motiv og hvor skræmmende han kan være. Hans inkompetence som leder gør det svært at forestille sig, at han er i stand til at skabe en hær til at starte med.

Spiloplevelsen

Spiloplevelsen er fantastisk. Kampagnens struktur og historien er ikke gentagende, hvilket gør den spændende. De digitale effekter er også utrolig godt designet. At ødelægge Banshees og Ghosts i spilserien har aldrig følt så godt. En ulempe er at have kun to factions i spillet, hvilket gjorde det en smule kedeligt. The Forerunners civilisation kunne have været en god kandidat til en anden faction. Den har gode muligheder for at spille det flere gange på multiplayer, siden spilmekanismerne er så gode.

Samlet set, er spillet sjovt at spille, men det mangler noget spænding i sine grundelementer. Selskabet er ny i RTS universet, og har stadig en masse at lære, men spillets fremtid ser lyst ud. The Halo Wars 2 ville have været bedre med bedre karakterer og et mere interessant manuskript. Vi håber du har nydt vores første spilanmeldelse, og hvis du er en Halo fan ligesom os, så glem ikke at…

SHOP EFTER ALLE VORES HALO PLAKATER OG MERCHANDISE!

Og…

SHOP EFTER ALLE VORES GAMING PLAKATER!

Kilde 1 / Kilde 2Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top