We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

TOP 5 anime åbninger

19. 10. 2021

Kender du dem alle? Syng sammen med os til din yndlings!

Vi ved alle, at en åbning kan gøre meget for anime. En person kan høre den og pludselig huske alle de smukke øjeblikke, de så. Det bedste var at se den som barn, søndag klokken 6 om morgenen. Måske kan du endda huske en temasang, der guidede dig gennem din barndom (eller voksenalder). Det kan vi bestemt og ikke kun én, så vi har valgt 5 af de bedste!

 

5. One piece – We are!

 

Femte er sangen We are! fra anime serien One Piece. Serien starter med piraten Gol D. Roger, der før sin henrettelse sagde, at han havde lagt hele sin skat kaldet One piece ét sted. Med det inspirerer han alle pirater i verden til at lede efter den skat. Hovedpersonen er Luffy, der ønsker at blive den største pirat i verden, så han sejler med sine venner mod eventyr. Anime serien One piece er stadig i produktion. I øjeblikket er der næsten 1000 afsnit, og det er den 17. længste kørende anime. Åbningen skildrer showets plot præcist: man vil med det samme med på deres eventyrlige rejse.

 

Spil åbningen her

 

4. One Punch Man  – The Hero!!

 

Har du nogensinde ønsket at være den stærkeste mand på planeten? For Saitama fra One Punch Man bliver denne drøm virkelighed. Med et slag er han i stand til at besejre alle skurkene – både mænd og rumvæsner. Problemet er, at når du først kan overvinde alle med et enkelt slag, er det lidt kedeligt. Og så venter Saitama, indtil der er nogen, der i det mindste kan komme tæt på hans magt. Åbningen til denne anime er bare fantastisk. Det kan hype en person og inspirere dem til at gøre alt. Vi anbefaler at lytte, mens du træner.

 

Prøv åbningen her 

3. Naruto Shippuden – Blue Bird

 

Naruto er en af de mest elskede animes nogensinde. Historien følger Naruto Uzumaki, der ønsker at blive den stærkeste ninja (eller Hokage) i landsbyen. Hele landsbyen er bange for Kyuubi, en halet demon, der blev beseglet i Naruto under hans fødsel. Hovedhelten vokser op udstødt. Ved siden af Naruto byder showet på Kakashi Hatake, leder af Narutos team, Sakura Haruno, en livlig kvindelig ninja og Sasuke Uchiha, der ønsker at hævne sin klan. Blue Bird er fra Naruto Shippuden, en anime, der fortsætter Naruto-serien. Det er en langsommere sang, der vækker mange følelser. Og dem der aldrig har set showet, kender muligvis stadig Naruto fra Naruto Run,  hans specifikke løbestil kendt over hele verden.

 

Prøv åbningen her

2. Attack on Titan – Shinzou wo Sasageyo

 

Anime serien Attack on Titan er baseret på en mangaserie med samme navn. For hundrede år siden udslettede gigantiske titaner næsten menneskeheden. De overlevende pansrede sig og byggede enorme vægge mod dem. Deres rolige liv ændres pludselig, da en kolossal titan bryder igennem ydermuren, og byen oversvømmes af titaner, der spiser mennesker. Hovedpersonerne Eren, Mikasa og Armin slutter sig til hæren, så de kan udslette titaner en gang for alle. Shinzou wo Sasageyo opfordrer folk til at give deres hjerter til at bekæmpe titanerne. Prøv at spille sangen, har du ikke øjeblikkelig en trang til at gå i kamp? 

 

Hør åbningen her

1. Pokemon – Gotta Catch Them All

 

Hvem har ikke en yndlingspokemon? Pokemon, pocket monsters, er nok den mest berømte anime nogensinde, selvom den begyndte som et supplement til Pokemon-spil. Hovedpersonen er Ash Ketchum med sin pokemon Pikachu, og sammen går de gennem forskellige eventyr. Der er omkring 900 forskellige typer Pokemon, og hver enkelt har en unik specialkraft. I årenes løb har der været mange pokemon film, hvor den nyeste var detektiv Pikachu fra 2019. Det stopper dog ikke med film. Anime serien fik også en musical kaldet Pokemon Live! der turnerede i USA. Gotta Catch Them All er en iørefaldende sang, som du vil synge længe efter, at du har hørt den. Derfor kunne vi ikke vælge andet til nummer et.

 

Hør den her

Du kan finde alt fra anime og manga her

Kamca

Avid reader and Harry Potter fan who loves to travel and eat.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top