We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FANTASY & SCI-FI rabat -40 %

Sam Toft

01. 08. 2019

Sam Toft er en populær engelsk maler, der er berømt for sin umiskendelige maleriestil. Kunstneren bringer hendes kunst humor, identiske karakterer og supplerer alt med en masse farver. Hele verden er forelsket i denne kunst. Malerierne er egnede til repræsentative rum, selv i dit hjem. Vi har samlet at par stykker her. Alle samlinger du kan finde i afsnittet Wall art.

 

INSPIRATION

Sam Toft er kommet langt, før hun blev en respekteret maler. Hun arbejdet på forskellige arbejdspladser igennem hendes liv, indtil hun en dag besluttede sig for at ændre hendes liv, og efter hendes studier tog hun til Liverpool. Der deltog hun i kunst- og malerkurser. Det imponerede hende så meget, at hun begyndte sin karriere som maler. Som hun siger, fandt hun sig selv på det tidspunkt.

SAMLING MED FARVER

Hun skaber hendes malerier i et par originale stykker. Hun er inspireret af hendes oplevelser og giver dem et nyt liv ved hjælp af en bred vifte af farver. Sam Toft går op i hver eneste detalje i kunsten, hvorefter hun underskriver dem og sender dem selv. I vores samling af vægkunst kan du finde hendes flotte replikaer, som du kan få inden for få dage.

TIL SAMLING AF SAM TOFT

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaEuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top