We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: PLAKATER prisnedslag 20 % ×

Sam Toft

01. 08. 2019

Sam Toft er en populær engelsk maler, der er berømt for sin umiskendelige maleriestil. Kunstneren bringer hendes kunst humor, identiske karakterer og supplerer alt med en masse farver. Hele verden er forelsket i denne kunst. Malerierne er egnede til repræsentative rum, selv i dit hjem. Vi har samlet at par stykker her. Alle samlinger du kan finde i afsnittet Wall art.

 

INSPIRATION

Sam Toft er kommet langt, før hun blev en respekteret maler. Hun arbejdet på forskellige arbejdspladser igennem hendes liv, indtil hun en dag besluttede sig for at ændre hendes liv, og efter hendes studier tog hun til Liverpool. Der deltog hun i kunst- og malerkurser. Det imponerede hende så meget, at hun begyndte sin karriere som maler. Som hun siger, fandt hun sig selv på det tidspunkt.

SAMLING MED FARVER

Hun skaber hendes malerier i et par originale stykker. Hun er inspireret af hendes oplevelser og giver dem et nyt liv ved hjælp af en bred vifte af farver. Sam Toft går op i hver eneste detalje i kunsten, hvorefter hun underskriver dem og sender dem selv. I vores samling af vægkunst kan du finde hendes flotte replikaer, som du kan få inden for få dage.

TIL SAMLING AF SAM TOFT

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaDecorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top