We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Opdag de bedste tilbud denne uge: MUSIK prisnedslag -15 % ×

Sam Toft

01. 08. 2019

Sam Toft er en populær engelsk maler, der er berømt for sin umiskendelige maleriestil. Kunstneren bringer hendes kunst humor, identiske karakterer og supplerer alt med en masse farver. Hele verden er forelsket i denne kunst. Malerierne er egnede til repræsentative rum, selv i dit hjem. Vi har samlet at par stykker her. Alle samlinger du kan finde i afsnittet Wall art.

 

INSPIRATION

Sam Toft er kommet langt, før hun blev en respekteret maler. Hun arbejdet på forskellige arbejdspladser igennem hendes liv, indtil hun en dag besluttede sig for at ændre hendes liv, og efter hendes studier tog hun til Liverpool. Der deltog hun i kunst- og malerkurser. Det imponerede hende så meget, at hun begyndte sin karriere som maler. Som hun siger, fandt hun sig selv på det tidspunkt.

SAMLING MED FARVER

Hun skaber hendes malerier i et par originale stykker. Hun er inspireret af hendes oplevelser og giver dem et nyt liv ved hjælp af en bred vifte af farver. Sam Toft går op i hver eneste detalje i kunsten, hvorefter hun underskriver dem og sender dem selv. I vores samling af vægkunst kan du finde hendes flotte replikaer, som du kan få inden for få dage.

TIL SAMLING AF SAM TOFT

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaDecorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Dette websted bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies. Mere info Jeg er enig ×
Top