We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

BLURSBYAI: De smukkeste illustrationer til ethvert interiør!

26. 03. 2024

Blursbyai – hvem gemmer sig bag dette pseudonym? Det gør den spanske arkitekt og designer Rosana Laiz García, der oprettede eget brand i 2013. Mange af jer har nok allerede illustrationer og kort af denne talentfulde kunstner derhjemme, og endnu flere af jer overvejer stadig at købe en plakat eller anden form for vægkunst. Dette personlige og åbne interview vil uden tvivl overbevise dig om at støtte denne populære og elskede kunstner. Læs med her!

Posters: Hvordan fandt du på pseudonymet Blursbyai, og hvad betyder det?

Blursbyai er et ordspil på blur (som minder mig om en blæk- eller akvarelvask) og det japanske ord ai (som betyder kærlighed eller hengivenhed). For mig betyder Blursbyai, at du kan konvertere en sløring af vandfarver til noget smukt med en lille smule kærligt arbejde og talent.

Posters: Men hvis vi går tilbage til begyndelsen, hvad var så med til at forme din særprægede kunstneriske stil? Hvorfor besluttede du dig for at illustrere kortene?

Jeg kan huske, at jeg har malet og tegnet siden barndommen; Men den træning, jeg fik under min akademiske dannelse som arkitekt, påvirkede mit arbejde meget. Vi studerede selvfølgelig strukturer og beregninger, men vi blev også trænet i kunsthistorie og teori samt tegne- og malefærdigheder.

Som jeg ser det, er der tre til fire stilarter i mit arbejde:

1) Kortene – De er direkte relateret til arkitektur og byplanlægning. Det kræver nøjagtighed og færdigheder, da de skal være både smukke og kunne læses på samme tid. Mit første kort var en silhuet af verden i guld (en smule dristigt og minimalistisk), men mine kunder begyndte at spørge efter mere detaljerede kort, så jeg blev ved med at tilføje flere og flere kort! Jeg besluttede at mikse nøjagtighed og skønhed ved brug af vandfarver eller ved at tilføje håndmalede blomster.

2) De minimalistiske og designkunstværker, som typografi og scandi art – I arkitektur lærer du at holde tingene enkle, moderne og stilfulde. Mange gange, når jeg designer, spørger jeg mig selv: “Hvad ville min underviser tænke om dette design?”

3) Malerierne – Den følelse af frihed, jeg får, når jeg maler, er ren næring for min sjæl. Sådan har jeg altid følt, men i løbet af dette år, efter min fars pludselige død, hjalp maleriet mig med at fokusere og lade tankerne flyve væk på samme tid. Painterly-samlingen er dedikeret til mindet om min far, Daniel Laiz Gordón, og i starten var det en terapeutisk måde for mig at komme mig over traumet. Jeg forsøgte at afspejle farverige, smukke abstrakte blomster med oliemaling, farveblyanter eller akvarelblyanter, på en måde, der virkede instinktiv og naturligt for mig, og som opmuntrede mig til at skabe skønhed, der kunne gøre andre menneskers dag lysere.

Louise May Alcott er citeret for at have sagt: “Jeg har haft mange problemer, så jeg skriver glade fortællinger”; og jeg vil gerne gøre ånden i dette ordsprog til min egen: “Nogle gange bliver livet dystert, så jeg maler farverige, glade blomster“.

4) Jeg vil også gerne nævne mine fotografier. Jeg tager dem mest for sjov, fordi jeg nogle gange ikke kan lade være med at tage et billede af noget smukt omkring mig (en blomst, et blad, et bjerg…)

Posters: Rosana, hvad er din yndlingsfarve?

Grøn! Alle nuancer af grøn er velkomne hos mig, og de bliver kun bedre, hvis vi topper dem af med noget, der funkler, glitrer eller reflekterer lys.

Posters: Hvad er din inspiration?

Jeg føler mig mest inspireret af det, jeg ser i mit dagligliv, og den skønhed, der findes i alle de små ting. Jeg kan også godt lide at kigge på indretningshjemmesider, moderne og vintage magasiner og kunstbøger.

Posters: Hvad tænker du på, når du siger Europosters? Og hvad synes du om samarbejdet?

Det er en fornøjelse at arbejde med Europosters! Det har åbnet døren til det europæiske marked for mig, og processen er nem, strømlinet og underholdende. Jeg elsker idéen om en markedsplads, som alle nye kunstnere kan deltage i, da det hjælper kunstnere og fotografer med at afprøve forskellige ting i kunstsalgsbranchen.

Oven i købet er produkternes kvalitet helt fantastisk, som du kan se på dette billede af to af mine frugtkunstværker i mit hjem.

Posters: Som opsummering – hvad er din livsdrøm, Rosana?

Jeg vil gerne kunne leve resten af mit liv, som jeg gør lige nu. Mit liv føles hyggeligt: Jeg er lykkeligt forlovet, byen, hvor jeg bor, er lille, antik og smuk, og jeg har et familiehjem i en lille landsby, masser af familiemedlemmer og ikke mindst tre katte.

Drømmen for mit professionelle liv opfyldes lidt efter lidt, hver gang nogen køber et af mine kunstværker. Når jeg tænker på, at personer har valgt én ting, som jeg har lavet, til deres hjem eller som gave, fylder min sjæl med taknemmelighed og lykke!

Tjek samlingerne fra Blursbyai

…eller bliv vores næste bestseller-kunstner, og deltag i vores Art Lab !

Lena

Music and visual art enthusiast, the more Queen merch, the better!EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top